Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 2/5/22 – 8/5/22

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ξεκινάει δυναμικά όσον αφορά στον έρωτα

Όσα είπε η Άση Μπήλιου για την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον Ταύρο, την Παρασκευή 29/4 στο Breakfast@Star

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ξεκινάει δυναμικά με τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη, να κάνει την είσοδο της στο φλογερό ζώδιο του Κριού από τις 2/5 έως και τις 28/5.

Άση Μπήλιου: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022 για τα 12 ζώδια

Αυτή η θέση χαρίζει αμεσότητα, τόλμη και θάρρος και μας δημιουργεί την ανάγκη να βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Μέσα στις σχέσεις θα νιώσουμε την ανάγκη να διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία και αυτονομία και δε θα μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από τα θέλω μας.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να φερθούμε εντελώς παρορμητικά και να αδιαφορήσουμε για τις συνέπειες των πράξεων μας, επομένως θα πρέπει να τιθασεύσουμε αυτή την τάση αν δεν θέλουμε να πληγώσουμε τους άλλους. Στις 4/5 ο Άρης θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη η οποία φέρνει σεξουαλική έξαψη, ενθουσιασμό, αλλά και μια ανάγκη να πειραματιστούμε με ανθρώπους και καταστάσεις που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα.

Το εκρηκτικό κλίμα θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, αφού στις 5/5 ο Ήλιος και ο Ουρανός θα συναντηθούν στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας αναπάντεχες εξελίξεις στις σχέσεις μας και μια διάθεση για αλλαγές. Η σύνοδος αυτή θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να δραπετεύσουμε από καταπιεστικές καταστάσεις και να πάρουμε απόσταση από ανθρώπους που θέλουν να μας κρατούν δέσμιους.

Μήπως νομίζει ότι του/της ανήκεις; Σημάδια ενός κτητικού ερωτικού συντρόφου

Στις 6/5 το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνουμε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές, ή συζητήσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας και να επιλύσουμε ζητήματα που μας απασχολούν. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη, μια όψη η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, θα μας δώσει κίνητρο να δράσουμε και να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας με κάθε κόστος.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το σαββατοκύριακο για να πάρετε πρωτοβουλίες και για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. 

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top