Online Dating: Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι το κάνεις λάθος

Τι κάνεις στραβά και μένεις συνεχώς ανικανοποίητη από τις εμπειρίες σου

online dating

Με το online dating να αποτελεί πλέον έναν άκρως συνηθισμένο τρόπο γνωριμιών και δημιουργίας ερωτικών σχέσεων, είμαστε σίγουρες πως γνωρίζεις τουλάχιστον ένα-δυο ζευγάρια που γνωρίστηκαν και ξεκίνησαν τη σχέση τους μετά από ένα chatting session και ένα ραντεβού που κανονίστηκε σε εφαρμογές όπως το Tinder.

Stashing: Τι είναι και γιατί πρέπει να σε ανησυχεί

Παρ’ όλα αυτά, εσύ δεν φαίνεται πως έχεις σταθεί ακόμη τόσο τυχερή από την επένδυσή σου στο online dating και οι μέχρι τώρα εμπειρίες σου είναι για εσένα άκρως αποτυχημένες. Είναι το online dating κάτι που απλώς δεν σου ταιριάζει λοιπόν, ή μήπως εσύ το προσεγγίζεις με τους λάθος τρόπους; Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιες είναι οι ενδείξεις ότι το έχεις πάρει στραβά!

Το κάνεις εκ του ασφαλούς

Ο πρώτος νόμος στο dating και ιδιαίτερα στο online dating είναι ότι θέτεις τον εαυτό σου εκεί έξω, έτοιμο για νέες εμπειρίες. Εσύ όμως το κάνεις μέχρι τώρα εκ του ασφαλούς, περιμένοντας να match-άρεις αποκλειστικά με άτομα που πάνω κάτω γνωρίζεις, αλλά και με άτομα που ταιριάζουν σε εξαιρετικά συγκεκριμένα «κουτάκια» στο μυαλό σου. Άσε τον εαυτό σου λοιπόν ελεύθερο και δοκίμασε να βγεις από τα νερά σου!

Χρησιμοποιείς συνηθισμένα pick-up lines

Το «γεια σου, τι κάνεις;» μπορεί να λειτουργούσε πριν από 12 χρόνια στο chat στο Facebook, όμως σήμερα έχουμε και δουλειές. Πολύ περισσότερες από τότε, που δεν μας επιτρέπουν να ασχολούμαστε με ανθρώπους που μας δίνουν βαρετές ατάκες για να ξεκινήσει η κουβέντα. Παίξε λοιπόν με όσα σου «δίνει» ένα προφίλ που σου αρέσει και χρησιμοποίησε αφορμές από τις πληροφορίες αυτές για να ξεκινήσεις την κουβέντα σας. Ναι, η αγαπημένη μουσική εκείνου του τύπου μπορεί να είναι το κατάλληλο conversation starter.

Δεν χρησιμοποιείς τις σωστές φωτογραφίες

Εκείνη η φωτογραφία του τοπίου στο τελευταίο σου ταξίδι στο Βιετνάμ μπορεί να είναι σούπερ ενδιαφέρουσα, όταν όμως οι χρήστες και πιθανοί εραστές σου δεν βλέπουν το πρόσωπό σου είναι λίγο δύσκολο να πιάσετε την κουβέντα ή και να match-άρετε.

Κρίνεις τους ανθρώπους πολύ γρήγορα

Το online dating είναι όντως δύσκολη πίστα γιατί δεν γνωρίζεις ούτε λίγο τα άτομα με τα οποία μιλάς και έρχεσαι σε επαφή. Προτού λοιπόν κρίνεις και απορρίψεις κάποιον, φρόντισε να έχεις μιλήσει και προσπαθήσει αρκετά. Αλλιώς μπορεί να πετάς στο καλάθι των αχρήστων την ευκαιρία του να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που πράγματι το αξίζει.

 Υπεραναλύεις τα πράγματα

Όταν κάτι στο online dating δεν λειτουργεί για σένα, πέφτεις στην παγίδα και υπεραναλύεις τα πράγματα, κατηγορώντας συχνά τον εαυτό σου για μια έκβαση που δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες σου. Κι όμως, το online dating δεν θέλει τόσο κόπο. Και άλλωστε είναι μεγάλος και ο παράγοντας της τύχης. Να δεις που κάποτε θα γυρίσει και για σένα.

Πέντε σημάδια που δείχνουν το πραγματικό ενδιαφέρον του για εσένα!

Στέλνεις ασταμάτητα μηνύματα

Το online dating ξεκινά σε online περιβάλλον για να μεταφερθεί σταδιακά στον πραγματικό κόσμο. Σταμάτα λοιπόν να στέλνεις διαρκώς μηνύματα και επιδίωξε επιτέλους την φυσική επαφή.

Δεν ξέρεις τι είναι αυτό που ψάχνεις

Φυσικά και το online dating δεν θα σε ικανοποιήσει αν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα ως προς το τι ψάχνεις. Είπαμε, ας μην είμαστε κλειστές σε πολύ συγκεκριμένα κουτάκια, αλλά όχι και να μην έχουμε ιδέα τι θέλουμε! Έχεις και έναν αλγόριθμο να βοηθήσεις με τις προτιμήσεις σου!

Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top