Tα τρία πιο προκλητικά ζώδια του κύκλου

Από ποιους να περιμένεις επιθέσεις

Η Άση Μπήλιου μας βοηθά να βρούμε τον αριθμό του πεπρωμένου μας με βάση το ονοματεπώνυμό μας 

Τα πιο κάτω ζώδια θέλουν συνεχώς να αποδεικνύουν ότι είναι τα καλύτερα, τα πιο ικανά, τα μοναδικά στο είδος τους και μόλις τους πετάξεις το γάντι, δε θα διστάσουν να το σηκώσουν, για να βουλώσουν τα στόματα. Ποια είναι;

Σε ποιον τομέα δίνει τις καλύτερες συμβουλές το κάθε ζώδιο;

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου θέλει γενικότερα να είναι πρώτο σε όλα! Θέλει να είναι ο «αρχηγός της αγέλης» και να δίνει τις εντολές. Είναι άκρως ανταγωνιστικός, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα μπορούσε να υπάρχει και κάποιος καλύτερος από εκείνον. Θα ξεκινήσει μια «μάχη», απλά και μόνο επειδή τον εξιτάρει η αδρεναλίνη και το να βλέπει τα «αίματα να... ανάβουν».

Αιγόκερως

Τρελαίνεται για προκλήσεις και για ό,τι έχει να κάνει με ανταγωνισμό. Θέλει να είναι πρώτος σε όλα, θέλει να έχει την εξουσία και τα… ηνία και να αποδεικνύει στους πάντες ότι μπορεί να τα καταφέρει παντού. Θα είναι ανταγωνιστικός στην δουλειά του και ακόμα και μέσα στην σχέση του. Προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει ή να δείξει την υπεροχή του, θα κάνει πραγματικά τα πάντα.

Τι θα πρέπει να κάνεις αν ο σύντροφος σου σου λέει ψέματα

Λέων 

Ποιος θα τολμήσει να αμφισβητήσει τον βασιλιά. Πίσω και σας «έφαγε»! Ο Λέοντας είναι από την φύση του ζώδιο που του αρέσει ο ανταγωνισμός και μάλιστα θέλει να επιδεικνύει το πόσο καλύτερος και ανώτερος από όλους τους άλλους είναι. Και ναι! Προκειμένου να διατηρήσει το θρόνο του, θα κάνει τα πάντα και θα πέσει ακόμα και στο πιο χαμηλό επίπεδο. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top