Aυτά τα πέντε ζώδια είναι τα πιο συνεσταλμένα

Έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη ανάδρομο τον Ερμή

συνεσταλμένα ζώδια

Ωστόσο, μια ντροπαλή προσωπικότητα μπορεί να δικαιολογείται και από μια δυσαρμονική όψη του Ερμή με τον ωροσκόπο ή με την Αφροδίτη.

Mάθε το ζώδιό του να σου πούμε «τι σύζυγος θα γίνει»

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του αμέσως και να φανεί ο χαρακτήρας του. Θέλει να ζυγίσει πρώτα την κατάσταση και μετά να αρχίσει να γίνεται πιο εκδηλωτικός. Δεν είναι ντροπαλός, απλά θέλει να είναι μαζεμένος κυρίως από άμυνα. 

Παρθένος

Έναν Παρθένο θα τον καταλάβεις από τον σεμνό του χαρακτήρα και από το γεγονός ότι είναι αρκετά ντροπαλός. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητος και δεν θέλει να πληγωθεί, ο Παρθένος είναι εσωστρεφής και μαζεμένος. Θέλει να κρατά τα συναισθήματά του ως επτασφράγιστο μυστικό. 

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους!

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν φημίζεται για την κοινωνικότητά του. Στην αρχή της γνωριμίας είναι πολύ μαζεμένος και καθόλου εκδηλωτικός. Θέλει πρώτα να σε εμπιστευτεί και να νιώσει οικεία μαζί σου για να είναι πιο εκδηλωτικός. 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μυστικοπαθής και μυστηριώδης. Είναι εσωστρεφής από τη φύση του. Προτιμά να μην αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό του στους άλλους, μέχρι να αποκτήσει μία πιο στενή σχέση μαζί τους. Όταν όμως αποφασίσει να μιλήσει, όλοι θα έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους πάνω του.

Ιχθύς

Είναι ευαίσθητος, ντροπαλός και ήπιων τόνων γι' αυτό και του αρέσουν οι ήρεμες και χαλαρές καταστάσεις. Όταν πρωτοσυναντηθείτε, ίσως να είναι πολύ ντροπαλός, κι αν είναι σε κάποιο πάρτι πιθανόν να αφήσει τους άλλους να φλυαρούν ενώ αυτός θα σε παρατηρεί σιωπηλά.

Επιμέλεια: Mylife Team

Πηγή: mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top