Aγίου Βαλεντίνου: Έξι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

Δοκίμασε διαφορετικά πράγματα που είναι όμως ρομαντικά

Άγιος Βαλεντίνος-ημέρα των ερωτευμένων

H μέρα του Αγίου- Βαλεντίνου έφτασε.

Όχι, δεν θα σου προτείνουμε να αγοράσεις δεκάδες τριαντάφυλλα και να σκορπίσεις τα ροδοπέταλα στο πάτωμα, ούτε να κρεμάσεις ροζ φιόγκους.

Φέτος δοκίμασε κάτι διαφορετικό, ρομαντικό μεν, αλλά διαφορετικό. 

Ενεργοποίησε όλες σας τις αισθήσεις

Όπως είπαμε και παραπάνω, δεν χρειάζεται να στρώσεις το σπίτι και το κρεβάτι σας με ροδοπέταλα για να ενεργοποιήσεις τις αισθήσεις του συντρόφου σου και να τον διεγείρεις. Απλά καθάρισε και τακτοποίησε τον χώρο, άναψε το αγαπημένο σου αρωματικό κερί και δώσε στο σπίτι όμορφες μυρωδιές. 

Mήπως κάνεις και εσύ αυτά τα λάθη όταν διαβάζεις το ζώδιό σου;

Απομάκρυνε οτιδήποτε αποσπάει την προσοχή 

Φαντάσου να προσπαθείς να χαλαρώσεις με το σύντροφο σου και στο backround να παίζει η μουσική από ένα ξεχασμένο ραδιοφωνικό σταθμό ή μια ενημερωτική εκπομπή στην τηλεόραση. Απενεργοποίησε λοιπόν όλες  τις συσκευές, ακόμα και το κινητό και αφέσου στη μαγεία των κεριών. Σημαντικό ρόλο παίζει και η γενικότερη εικόνα όχι μόνο ο ήχος. Μην αφήσεις άπλυτα πιάτα ή πεταμένα ρούχα. Όλα αυτά θα σας προκαλέσουν άγχος.

Φρέσκαρε τα σεντόνια 

Ξέχασε τα κόκκινα, μαύρα ή άνιμαλ πριντ σεντόνια που κάποτε στρώνανε στα κρεβάτια. Όσο πιο απλά, καθαρά είναι τόσο πιο σέξι, χωρίς υπερβολές. 

Στόλισε το χώρο με απλά λουλούδια

Τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα και τα ογκώδη μπουκέτα λουλουδιών αποτελούν παρελθόν. Προτιμήστε απλά, φρέσκες χρωματιστές και ζωηρές αμαρυλλίδες.

Γέμισε τη μπανιέρα με καυτό νερό

Αγόρασε προϊόντα περιποίησης και ευεξίας, όπως ακριβώς αυτά που χρησιμοποιούν στα σπα και ετοίμασε το χώρο του μπάνιου με τον κατάλληλο και πιο ρομαντικό τρόπο. Άφησε το καυτό νερό να γεμίσει την μπανιέρα, αρωματίστε το με έλαια και άλατα, άναψε κεριά και οδήγησε εκεί τον σύντροφο σας με ένα ποτήρι κρασί.

Χαμήλωσε τα φώτα

Κλασικό tip αλλά αποτελεσματικό! Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να αισθανθεί ρομαντικά, όταν βρίσκεται σε χώρο τόσο έντονα φωτισμένο, σαν να πρόκειται για ιατρείο. Σβήσε τα μεγάλα φώτα στους χώρους και περιόρισε στα σποτάκια ή τα φωτιστικά δαπέδου.

Επιμέλεια: Ζώη Αυγουστή

Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top