Η Λίλιθ στο ωροσκόπιο και τα «μαύρα φεγγάρια του έρωτα»

Διαβάστε τι φανερώνει η Λίλιθ σε κάθε ζώδιο

ζευγάρι/ Unsplash

Η Λίλιθ ή αλλιώς η Μαύρη Σελήνη είναι το σημείο που παραμένει άδειο από την τροχιά της Σελήνης γύρω από τη γη. Στην αστρολογία συμβολίζει τη θηλυκή πλευρά του ατόμου, τις σκοτεινές πλευρές ή σκιές κατά τον Γιούνγκ  που κρύβει μέσα του ο καθένας από εμάς και που οφείλει να αποδεχτεί και στη συνέχεια να ξεπεράσει, για να ζήσει ελεύθερος το παρόν του. Η Λίλιθ, ακόμη, συμβολίζει την επαφή μας με τη σεξουαλικότητα μας. Όταν η Λίλιθ του ενός συντρόφου βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο, τη Σελήνη, την Αφροδίτη ή τον Άρη, τότε έχουμε μια σπάνια σεξουαλική ένταση και έλξη που δεν σταματά σχεδόν ποτέ.

Λίλιθ στον Κριό

Η Λίλιθ στον Κριό φανερώνει την επιθυμία του ατόμου να εξουσιάζει και να επιβάλλεται. Στις ερωτικές του σχέσεις είναι ο τύπος που προσπαθεί συνεχώς να υποτιμά τον σύντροφο του, ενώ σπάνια έχει την υπομονή να ακούσει την άποψη του άλλου. Δυσκολεύεται ιδιαίτερα να απολαύσει το σεξ, αφού το αντιμετωπίζει σαν μία πράξη χωρίς συναίσθημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρεί διαρκώς την αίσθηση του ανικανοποίητου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις σχέσεις του. Αν ο σύντροφος σας έχει τη Λίλιθ στον Κριό, αποφύγετε να είστε παθητικοί και περάστε στην επίθεση, θέτοντας όρια και επιβάλλοντας την προσωπικότητα σας.

Ζώδια: Ποιες είναι οι τυχερές και οι απαιτητικές ημέρες του Δεκεμβρίου;

Λίλιθ στον Ταύρο

Η Λίλιθ στον Ταύρο ωθεί το άτομο σε μία συνεχή προσπάθεια να αποδεικνύει ότι είναι ικανό. Θέλει πάντοτε να έχει άριστη απόδοση σε όλους τους τομείς, κρίνοντας τον εαυτό του μέσα από ένα ιδιαίτερα αυστηρό πρίσμα. Η σχέση του με το χρήμα είναι αρκετά σημαντική, αφού πολλές φορές προσπαθεί μέσω αυτού να εξαγοράσει την ευτυχία. Στις σχέσεις του είναι κτητικός και ζηλιάρης, ενώ δεν αποκλείεται να έχει συχνά ξεσπάσματα θυμού. Αν ο σύντροφος σας έχει τη Λίλιθ στον Ταύρο, προσπαθήστε να είστε η φωνή της λογικής και του μέτρου, κρατώντας απόσταση από τις δικές του υπερβολές.

Διαβάστε εδώ τι φανερώνει η Λίλιθ στα υπόλοιπα ζώδια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top