Πέντε λάθη που κάνεις δουλεύοντας από το σπίτι

Πώς μπορείς να τα διορθώσεις

δουλειά από το σπίτι

Μένουμε σπίτι, δουλεύουμε από σπίτι. Αν είσαι "πρωτάρα" όμως σε όλο αυτό, είναι λογικό να υποπέσεις στα πιο κάτω λάθη. Δες λοιπόν και διόρθωσε έγκαιρα.

Καραντίνα:Πώς να αποτρέψεις τους καβγάδες με τον σύντροφό σου

Σπαταλάς πολύ χρόνο στα social media 

Δεν έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου. Αν δεν έχεις αυτοπειθαρχία όμως, είναι πολύ πιθανόν να πέσεις στην παγίδα και να ελέγχεις κάθε τρεις και λίγο τα social media σου. Χωρίς να το αντιληφθείς όμως, έτσι σπαταλάς πολύτιμο χρόνο, ενέργεια και μονίμως δεν είσαι συγκεντρωμένη. Και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, που μπορεί ενδεχομένως να σου κοστίσουν. 

Τροφές που συμβάλλουν στην ψυχική υγεία

Δουλεύεις με την τηλεόραση ανοιχτή 

Είναι λογικό να θες να ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα, αλλά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είσαι συγκεντρωμένη, ενώ οι ειδήσεις ενδέχεται να επηρέασουν την ψυχολογία σου και να σε κάνουν λιγότερο παραγωγική. 

Δουλεύεις ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι 

Θες την άνεσή σου, λογικό. Δεν σε βοηθά όμως να δουλεύεις ξαπλωμένη. Καλύτερα, δημιούργησε μια γωνιά στο σπίτι, με μια άνετη καρέκλα και δούλευε από εκεί.

Δουλεύεις φορώντας τις πυτζάμες σου 

Εντάξει, δεν είπαμε να δουλεύεις φορώντας την τουαλέτα σου, αλλά οι πυτζάμες δε σε βοηθάνε να αισθάνεσαι δημιουργική και παραγωγική. Αντ΄αυτού, προτίμησε κάτι άνετο, καθώς μην ξεχνάς υπάρχει και το ενδεχόμενο ανά πάσα ώρα και στιγμή, να σε καλέσει το αφεντικό με βιντεοκλήση. 

Δε βάζεις ωράριο και πρόγραμμα 

Το ότι εργάζεσαι στο σπίτι, δε σημαίνει πως πρέπει να είσαι όλη μέρα πάνω από τον υπολογιστή. Είναι επιβεβλημένο να διαχωρίσεις ποιές ώρες εργάζεσαι, έτσι ώστε να μην το παρακάνεις και να ξεκουράζεσαι επαρκώς. Το έχεις ανάγκη τώρα, περισσότερο από ποτέ. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top