Καραντίνα: Μόνο το sex μάς φτάνει

Ζεις με τις πυτζάμες οκ! Αυτός δεν είναι λόγος για να μην κάνεις sex!

ζευγάρι

Όταν η σχέση βρισκόταν στα γεννοφάσκια της, καθόσασταν με τις ώρες και μιλούσατε για πράγματα που δεν θυμόσουν πέντε λεπτά αργότερα, αλλά εκείνη την ώρα σού φαινόταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και σπουδαία. Fast forward, λίγα χρόνια μετά και ούσα σε γάμο, το social distancing, ο εγκλεισμός στο σπίτι, η καραντίνα και η επαπειλούμενη απειλή για το τέλος του κόσμου, δεν αποτελούν και τα καλύτερα διεγερτικά. Κακώς, κάκιστα. 

Σου έχουμε δράσεις που μπορεί να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική σου ζωή, να σε γλιτώσουν από τη βαρεμάρα, να κάψεις τις θερμίδες από τα φαγητά που καταβροχθίζεις και φυσικά να ξεφύγεις από αυτή την παράνοια, έστω και για λίγο. 


1. «Βγες» για φαγητό ή σινεμά, μέσα στο σπίτι

Έλα τώρα, μην είσαι ξινούλης. Δεν μπορείς να βγεις έξω -hashtag stay home, hashtag stay safe-. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να ντυθείς ευπρεπώς, βλ.τζην και να «πας σινεμά», παρακολουθώντας μια ταινία στο Netflix και απολαμβάνοντας ποπ κορν. Δοκιμάστε ένα δείπνο στο σαλόνι και όχι στην κουζίνα, φορώντας παπούτσια και όχι την παντόφλα unicorn. Πού ξέρεις, μπορεί να πιάσει. 

2. Role Playing

Αυτή είναι η ευκαιρία σου. Ντυθείτε, στέλνετε εκατέρωθεν μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, και απολαύστε την ιδέα σας τη νύχτα.

3. Βάλτο στο πρόγραμμα

Το sex δεν μπαίνει σε calendar, αλλά το sex είναι προτεραιότητα. Αν δεν προσβλέπεις σε κάτι, δεν έχεις να περιμένεις τίποτα. Βάλτο στο πρόγραμμα. 

4. Sex Toys

Τα θυμάσαι; Αποστείρωσέ τα, επαναφόρτισέ τα και επαναλειτούργησέ τα. 

5. Erotica 

Όχι δεν είναι μόνο οι «50 αποχρώσεις του γκρι» που μπορεί να σε βάλουν σε λειτουργία.

6. Με το ζόρι

Μην περιμένεις να σου έρθει, να έρθεις σε φάση για sex. Κάνε κι εσύ λίγη δουλίτσα. Να το επιδιώξουμε, να το θελήσουμε, να μας κάνουμε να το θελήσουμε. 

7. Εμείς οι δυο σαν ένα

Κάντε κάτι μαζί. Αντί να τσακωθείτε μαζί, επιλέξτε να μαγειρέψτε μαζί, καθαρίστε μαζί, γυμναστείτε μαζί, διαβάστε μαζί, κεντήστε στην τελική μαζί. Κάντε κάτι μαζί, ελάτε πιο κοντά. Κοινώς, κάντε sex γιατί χανόμαστε.
 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top