4 λόγοι να γυρίσει γονατιστός

Όταν αναβάλλει επ’ αόριστον τον χωρισμό

γονατιστός

Οι χωρισμοί είναι σαν τις επεμβάσεις. Το δύσκολο δεν είναι να γίνουν, το δύσκολο είναι να ξεπεράσεις την «μετεγχειρητική» περίοδο. Όταν ακόμα όλες οι πληγές είναι νωπές και τα τραύματα δεν έχουν επουλωθεί, όταν την παλεύεις δεν την παλεύεις, υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να έχεις υπόψιν σου. Το ότι εκείνος μπορεί να επιστρέψει γονατιστός να σου ζητήσει να είστε και πάλι μαζί. 

Και ναι, αυτό είναι ένα ενδεχόμενο πιθανό γιατί υπάρχουν τουλάχιστον 4 λόγοι για να συμβεί:
1. Εάν σε άφησε για να ζήσει κάτι καινούριο, το καινούριο μπορεί να του βγήκε ελαττωματικό. Και τότε κατάλαβε ότι πήγε για το καλύτερο αλλά την πάτησε. 
2. Θέλει να τσεκάρει πώς καταφέρνεις και ζεις μετά από αυτόν, χωρίς αυτόν. Γίνεται; Ναι, ρε φίλε, γίνεται. Έλα να στο πω και από κοντά.
3. Βγήκε έξω στον κόσμο των σχέσεων και είδε πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια νέα σχέση της προκοπής. Πού να μπλέκει τώρα, ας γυρίσει στην πρώην που θα τον περιμένει με ανοιχτές τις αγκάλες. Αμ δε. 
4. Ήθελε, λέει, να βάλει τη σχέση σας σε μια δοκιμασία, να δει εάν αντέχει, να δει βασικά πώς θα το χειριστείς εσύ. Μιλάμε για γελοίο επιχείρημα, βεβαίως. Εάν θέλεις να δεις πόσο ανθεκτική είναι η σχέση, μην φεύγεις, μείνε. Εκεί σε θέλω. 
Και όταν όλα αυτά ή ένα από τα παραπάνω συμβούν, εσύ βράχος, έτσι; 

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top