Μην πιστεύεις εύκολα ό,τι σου λένε!

Στο τέλος η αλήθεια φαίνεται

Τίνα Μιχαηλίδου

Πόσες φορές έχουμε ακούσει αμέτρητες υποσχέσεις είτε από φίλους, είτε από ερωτικές σχέσεις και στο τέλος καταλαβαίνουμε πως μας πουλούσαν παραμύθια και εμείς τα πιστεύαμε;

Αν πιάσουμε τις ερωτικές σχέσεις για σκέψου πόσες φορές ένας άντρας μας έχει πει ψέματα ότι είναι ελεύθερος ενώ έχει άλλη και εμείς δεν το γνωρίζουμε; 

Όμως θα σου πω πως κάποια στιγμή η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια και τότε εσύ απλά στεναχωριέσαι που τον πίστεψες και που χαράμισες χρόνο από τη ζωή σου.

Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να πει ψέματα και να στεναχωρήσει τον άλλον.

 Γιατί πρέπει συναισθηματικά να αδειάζουμε τον άλλον και να τον κάνουμε να κλαίει;

Για αυτό δεν πρέπει να πιστεύομε στα λόγια ,αλλά μόνο στις πράξεις! Και τις πράξεις πρέπει να τις πιστεύουμε μόνο όταν νιώσουμε καλά μέσα μας και αφού έχουμε τσεκάρει ότι ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας ,μας λέει όλη την αλήθεια.

Οι σχέσεις άλλωστε πρέπει να χτίζονται και να στηρίζονται στην ειλικρίνεια και όχι στο ψέμα. Γιατί το ψέμα πονάει περισσότερο από μια πικρή αλήθεια, γιατί το ψέμα σε πουλάει και σε αδειάζει.

Μην πιστεύεις εύκολα ό,τι σου λένε, να το φιλτράρεις συνέχεια στο μυαλό σου και μόλις σιγουρευτείς 100% τότε να εμπιστευτείς κρατώντας πάντα και μια πισινή!

Προσοχή λοιπόν σε ό,τι σου λένε και να σκέφτεσαι με την λογική και όχι με το συναίσθημα.

Της blogger, Τίνας Μιχαηλίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top