5 παιδιάστικες συμπεριφορές που πρέπει να αποφεύγεις

Αν θέλεις μια ισορροπημένη σχέση ενηλίκων.

Συμπεριφορά

Όταν είσαι ευτυχισμένη τα πάντα σου φαίνονται ιδανικά, ονειρικά, σχεδόν ουτοπικά. Ξέρεις καλά όμως ότι στην καθημερινότητα η σχέση σου δεν είναι αψεγάδιαστη. Και όχι μόνο η δική σου, καμία σχέση δεν είναι τέλεια. 

Είσαι όμως ευτυχισμένη, το ξαναλέω. Έχεις βρει τις ισορροπίες σου, έχεις βρει τους ρυθμούς σου με το έτερον ήμισυ. Και δεν φέρεσαι σαν παιδί γιατί η συμπεριφορά σου έχει ωριμάσει και ωριμάζει μέρα με τη μέρα.

Αυτές είναι 5 εντελώς παιδιάστικες συμπεριφορές που δεν δικαιολογείται να υιοθετείς σε μια σχέση- εκτός κι αν είσαι όντως παιδί και κακώς διαβάζεις αυτή τη στιγμή αυτό εδώ το άρθρο:

1. Είσαι πάντα ετοιμοπόλεμη
Νιώθεις ότι ανά πάσα στιγμή θα δεχτείς επίθεση για αυτό δεν χαλαρώνεις ποτέ. Είσαι πάντα στην άμυνα. Μπορεί να λένε ότι ο έρωτας είναι πόλεμος, η αγάπη όμως δεν μπορεί να σε κρατά πάντα στην πρώτη γραμμή. 

2. Τσακώνεσαι για να τσακωθείς
Γιατί έχεις διαβάσει ότι είναι λογικό τα ζευγάρια να τσακώνονται. Να μην αφήνουν τίποτα να αιωρείται. Οκ. Το θέμα όμως είναι να τσακώνεσαι, να διαφωνείς και τελικά να καταλήγεις σε ένα συμπέρασμα. Όχι να γυρίζεις γύρω γύρω όπως η γάτα με την ουρά της. 

3. Κάνεις φόκους στα μειονεκτήματα
Δεν μπορείς συνέχεια να πετάς στα μούτρα του άλλου τα αρνητικά του χωρίς ούτε μία φορά να μην έχεις αναγνωρίσει και τα θετικά ή κάποια βελτίωση στη συμπεριφορά του. Καταντάει κουραστικό, δεν το καταλαβαίνεις;

4. Τι έχεις; Τίποτα
Το αιώνιο παράπονο των αντρών: Τους βάζουμε να μαντεύουν το τι σκεφτόμαστε, το τι νιώθουμε, τι είναι αυτό που μας πείραξε. Μίλα, καλέ, μίλα του, δίκιο έχει ο άνθρωπος. 

5. Του κρατάς μούτρα/ κακία
Εντάξει, πόσο παιδιάστικο πια; Λογικό και αναμενόμενο είναι όταν είσαι ενοχλημένη να κάνεις μούτρα. Βγαίνει όμως κάτι με αυτό; Εσύ έχεις χαλαστεί, ο άλλος που σε βλέπει χαλιέται, και τελικά μένουν μόνο τα μούτρα. Αντί να πάρεις λίγο τον χρόνο σου και να κάνεις μια κουβέντα της προκοπής.  

Ε, καλά τώρα, παιδιά είμαστε;

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή: Allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top