Πώς θα αναγνωρίσεις από την αρχή έναν άπιστο

Αν είσαι συναισθηματική καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις

απιστία

Η φράση που έλεγαν οι παλιοί πως «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι», είναι πέρα για πέρα αληθινή γι’ αυτό και κάποιος που στο παρελθόν ήταν άπιστος το πιο πιθανόν-βασικά βέβαιο-είναι πως θα είναι και στο μέλλον.

Άπιστος μία φορά, άπιστος για πάντα

Σίγουρα αυτοί οι τύποι άντρα θα σου πουν πως είναι πιστοί γενικά και πως απλά έτυχε κάποια φορά να απιστήσουν λέγοντας πως έφταιγε η σύντροφός τους. Μα εσύ τι πιστεύεις; Πώς κάποιος που τις απατούσε όλες δε θα το κάνει και μαζί σου; Φυσικά και ναι. Γι’ αυτό σκέψου το καλά.

Οι άντρες με εξουσία

Μπορεί βέβαιο 100% να μην είναι αλλά πολύ συχνά οι άντρες που έχουν εξουσία, έχουν και τις περισσότερες κατακτήσεις. Οι πειρασμοί είναι πολλοί  και μόνο όταν κάποιος είναι 100% βέβαιος για τη σύντροφό του δεν ενδίδει.

Άντρες… παρατηρητικοί

Οι άντρες που προσέχουν τα ρούχα που φοράει μία γυναίκα, τα μαλλιά της και γενικότερα «παίζει» το ματάκι τους, σίγουρα είναι και πιο επιρρεπείς στην απιστία. Είναι εκείνοι που πάντα γυρνάνε το κεφάλι τους για να δουν μία γυναίκα που μπαίνει σε ένα μαγαζί αλλά και εκείνοι που ενώ σου μιλάνε κοιτούν αριστερά και δεξιά.

Όσοι είναι στο τέλος μία δεκαετίας

Όσο οι άντρες βρίσκονται στο τέλος μίας δεκαετίας, επειδή νιώθουν πως μεγαλώνουν, αρχίζουν να έχουν ανασφάλειες και να ψάχνουν επιβεβαίωση.

Όπως και να έχει, αν είσαι άνθρωπος συναισθηματικός όσο κι αν σου αρέσει ο άλλος, καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις σου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top