6 ιδανικές στιγμές για sex στις διακοπές

Μην αφήσεις καμία ανεκμετάλλευτη.

Ζευγάρι φιλιέται στο κύμα

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Το σενάριο έχεις ως εξής: Είστε μόλις λίγους μήνες μαζί, πολύ πολύ ερωτευμένοι και περιμένετε σαν τρελοί πότε θα βρεθείτε οι δυο σας αγκαλίτσα στο κατάστρωμα. 

Οκ, το σενάριο είναι δυνατό από μόνο του. Εγώ θα σου πω πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να μετατρέψεις την ταινία σε αισθησιακή και τον εαυτό σου στην πιο sexy πρωταγωνίστρια ever.

Θυμήσου: Κάνετε σεξ με την κάθε ευκαιρία. Δεν αφήνετε στιγμή ανεκμετάλλευτη.

1. Η πρώτη φορά που μπαίνετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Δεν χρειάζεται να αδειάσεις αμέσως τις βαλίτσες, μπορούν να περιμένουν. Σημασία έχει να κάνεις check in στην τοποθεσία Hot Sex.  

2. Κάθε πρωί που ξυπνάτε. Μπορεί για την γυναίκα να μην είναι αυτή η πλέον ιδανική ώρα για σεξ, σύμφωνα με τους ειδικούς, κι όμως μισοξυπνημένη, μισοκοιμισμένη, θα του πει την καλύτερη καλημέρα.

3. Κάθε φορά που βγάζετε τα ρούχα σας. Για να φορέσετε τα μαγιό, για να βγάλετε τα μαγιό, για να ντυθείτε για την βραδινή έξοδο.

4. Πριν πάτε στη θάλασσα. Του ζητάς να σου βάλει αντηλιακό γιατί με την ηλιακή ακτινοβολία δεν παίζουμε, και έτσι όπως θα είστε με τα λάδια στα χέρια, και τα σώματα γλυστράνε, ε, η θάλασσα εκεί είναι, δεν φεύγει.

5. Κάθε φορά που κάνετε ντους. Και ξέρεις, τώρα το καλοκαίρι που κάνει ζέστη και ιδρώνεις, πρέπει να κάνεις πολλά ντους. 

6. Όταν πάτε σε απομονωμένη παραλία και είστε μόνο οι δυο σας. Πίσω από τα βραχάκια, μέσα στη σκηνή σας, μέσα στη θάλασσα, η φύση σάς καλεί να γίνετε ένα. Ποιοι είστε εσείς που θα την παρακούσετε;

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top