Απιστία! Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να τη συγχωρήσεις

Κι όμως μία λάθος απόφαση μπορεί να σε κάνει να νιώσεις χειρότερα

ζευγάρι περπατάει στην παραλία

«Απιστία» μία λέξη που προκαλεί πανικό και δυσάρεστα συναισθήματα και στους άντρες και στις γυναίκες. 

Ωστόσο επειδή το να χωρίσουμε τον-τη σύντροφό μας μπορεί να προκαλέσει ακόμη πιο δυσάρεστα συναισθήματα, θα σας δώσουμε κάποιους λόγους για να τη συγχωρήσετε.

Μία ίσον καμία

Αν είστε πολλά χρόνια με τον-τη σύντροφό σας και συμβεί απλώς μία φορά, τότε θα πρέπει να είστε επιεικείς. Άλλωστε όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Φυσικά θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Παραδείγματος χάριν αν ο σύντροφός σας ήταν μεθυσμένος ή αν ήταν σαρκική επαφή χωρίς συναίσθημα.

Ξέρετε πως σας αγαπά

Αν αυτός ο άνθρωπος σας έχει σταθεί σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής σας, είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει θετικά δείγματα και ξέρετε πως σας νοιάζεται και σας αγαπά, δεν θα πρέπει να διαλύσετε κάτι όμορφο για ένα σφάλμα.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτόν τον άνθρωπο

Αν αγαπάτε πραγματικά αυτόν τον άνθρωπο, τότε σίγουρα δεν θα πρέπει να τον αφήσετε να φύγει έτσι απλά. Αν δεν είστε σίγουροι-ες πως μπορείτε να συνεχίσετε χωρίς εκείνον μην προκαλέσετε πόνο στον εαυτό σας χωρίς λόγο. Όποιος αγαπά άλλωστε πραγματικά, βρίσκει και τη δύναμη να συγχωρήσει.

Κανείς δεν είναι τέλειος

Αν σας απατήσει και χωρίσετε ποιος μπορεί να εγγυηθεί πως ο επόμενος άνθρωπος που θα βρείτε δεν θα είναι χειρότερος; Κι αν σας κάνει τα ίδια και χειρότερα;

Όπως και να’ χει θα πρέπει να βάλετε κάτω τα πράγματα και να τα ζυγίσετε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top