Γιατί το καλοκαίρι αυξάνεται το "κέρατο" ;

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι άντρες απιστούν κατά συρροή

ζευγαρι κερατο

Τι συμβαίνει και το καλοκαίρι οι σύντροφοί μας  χαλαρώνουν τόσο πολύ,ώστε να τους πιάνουμε να είναι πιο επιρρεπείς σε αυτό που πολύ ευγενικά λέμε "κέρατο"! Η αλήθεια είναι αυτή και δυστυχώς πρέπει να την αποδεχτούμε και να είμαστε σε επαγρύπνηση και γενικό συναγερμό.     

Ορίστε μερικοί λόγοι που το "κέρατο" ανθεί περισσότερο το καλοκαίρι παρά στις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. 

Δυστυχώς το καλοκαιράκι με τη ζέστη και όλα αυτά, οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια τάση να "γδύνονται" υπερβολικά! Όταν η άλλη κυκλοφορεί με το σορτσάκι που με δυσκολία προσπαθεί να καλύψει το τελείωμα των γλουτών αλλά δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, τι θέλετε να κάνουν και τα κακόμοιρα τα αγόρια μας; Έχει πιαστεί ο λαιμός τους  να κοιτάνε δεξιά και αριστερά.  Κάντε τους όμως  να το μετανιώσουν. Ξέρετε εσείς. 

 Είναι και το καλοκαιράκι ρε παιδί μου ο ορισμός της χαλαρότητας. Είναι και αυτός ο ήλιος,που σου παίρνει όλες τις ευθύνες από πάνω σου και μπορείς να είσαι όλη μέρα έξω με τους κολλητούς σου, να πίνεις το ποτάκι σου και να κάνεις ανελέητο καμάκι σε ο,τι θηλυκό περνά ή κάθεται δίπλα σου ή απέναντι!  

Οι υψηλές θερμοκρασίες που φέρνει μαζί του το καλοκαίρι, ανεβάζουν όχι μόνο την γενικότερη διάθεση αλλά και την αντρική λίμπιντο. Μήπως να κάναμε πακέτο τους συντρόφους μας και να τους στέλναμε κάπου στον Βόρειο Πόλο μέχρι να περάσει το καλοκαίρι;
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top