Ανδρικά καπέλα Jockey - Ποιες μάρκες αξίζει να προσέξετε

Ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε τα καπέλα jockey

Ανδρικά καπέλα Jockey: Τι Να Προσέξετε

Είναι ένα κοινό ανδρικό αξεσουάρ αλλά αρκετά υποτιμημένο. Συνήθως κρύβεται στην ντουλάπα σου τον χειμώνα και το αναζητάς όταν πλησιάζουν οι ζεστές μέρες. Σε προστατεύει από τον ήλιο, σε δροσίζει και σε συνοδεύει στα ταξίδια. Είναι ικανό να δώσει χαρακτήρα σε ένα απλό αντρικό ντύσιμο. Θα αναρωτιέσαι, μα, πιο είναι αυτό το τόσο κοινό αλλά ξεχασμένο αξεσουάρ’; Μα… το καπέλο, φυσικά, και πιο συγκεκριμένα το κλασικό καπέλο jockey! Και η επιλογή του είναι και το πιο σημαντικό. Σε αυτό το άρθρο θα σου δώσουμε μερικές προτάσεις, για να είσαι προστατευμένος και στην μόδα ταυτόχρονα και φέτος.

Τα καπέλα είναι ένα αξεσουάρ που δε λείπει από καμία ντουλάπα ενός άντρα. Ήξερες, όμως, πως εκτός από την προστασία που σου προσφέρει, προσδίδει πολύ στυλ στο σύνολο σου και το κάνει ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου; Μάθε, λοιπόν, ποιες μάρκες να προσέξεις ιδιαίτερα προτού κάνεις την επιλογή σου.

Jockey καπέλα: Το διαχρονικό μας joy

Ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε τα καπέλα jockey. Φυσικά, τα γνωρίζεις, σε συντροφεύουν από παιδί στις παραλίες παίζοντας στον μεσημεριανό ήλιο, στις αμέτρητες βόλτες στα πάρκα, στις σχολικές εκδρομές στην φύση. Έχουν διαχρονική αξία και μάλιστα όχι τυχαία. Τα jockey φημίζονται για την ποιότητα και την ποικιλομορφία τους. Είναι υψηλής ποιότητας καπέλα με σκληρό γείσο και σκρατς στο πίσω μέρος του κεφαλιού για να σου εφαρμόζουν τέλεια.

Στο καπέλα epapoutsia θα βρεις υλικά από βαμβάκι, πολυεστέρα και από ανακυκλωμένο νάιλον, για όλες τις εποχές. Προτίμησε άνετα από βαμβάκι, για casual και trendy εμφανίσεις τον χειμώνα και από νάιλον το καλοκαίρι για έξτρα προστασία. Μπορείς να βρεις πολυχρωμίες, μονοχρωμίες ακόμη και με στάμπες για να ταιριάξουν με το στυλ σου.

Καπέλα The North Face για πολλά «πρόσωπα»

Αφού επέλεξες το “Jockey” στυλ που σου ταιριάζει ώρα να διαλέξεις ανάμεσα στις ποιοτικότερες μάρκες. Μια κούλ επιλογή είναι τα υψηλής ποιότητας Jockey καπέλα The North Face για casual και κομψές εμφανίσεις. Λόγω του υφασμάτινου υλικού τους από 100% πολυεστέρα και ανακυκλωμένο νάιλον, είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου.

Δροσερά και trendy τόσο για την παραλία όσο και την απογευματινή έξοδο με φίλους. Το υφασμάτινο αυτό υλικό δεν χρειάζεται σιδέρωμα και δεν θα ανησυχείς μήπως τσαλακωθεί μέσα στην βαλίτσα σου στα ταξίδια. Εάν θέλεις να δοκιμάσεις ένα The North Face καπέλο https://epapoutsia.gr/c/axesouar/axesouar-endysis/kapela-skoufoi/andrika-kapela-skoufoi/andrika-kapela-jockey/marka:the_north_face μην διστάσεις, υπάρχουν ζωηρά χρώματα για όλα τα γούστα.

Καπέλα Mitchell & Ness για πιο sporty και μοντέρνες εμφανίσεις

Εάν πάλι είσαι τύπος που αγαπάει τα αθλητικά χόμπι και την γυμναστική ή απλώς σου αρέσει το sporty ντύσιμο, δοκίμασε τα Jockey καπέλα της Mitchell & Ness https://epapoutsia.gr/c/axesouar/axesouar-endysis/kapela-skoufoi/andrika-kapela-skoufoi/andrika-kapela-jockey/marka:mitchell_ness. Ιδρυθείσα από Αμερικανούς αθλητές, παράγει υψηλής ποιότητας αξεσουάρ. Τα καπέλα αυτά είναι με υφάσματα πολυεστέρα ή ακρυλικό, ανθεκτικό στον χρόνο. Έχουν χρωματιστά σχέδια που δεν ξεθωριάζουν και προσδίδουν μοντέρνα πινελιά στο look σου. Είναι ιδανικά για joking στην φύση και για casual εξόδους το απογευματάκι. Ακόμη και εάν δεν είσαι τύπος με αθλητικές προτιμήσεις, τόλμησε να δοκιμάσεις ένα Mitchell & Ness και δεν θα χάσεις.

Τώρα είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μια ξεχωριστή μέρα με το jockey καπέλο της επιλογής σου. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις όλες τις ποιοτικές μάρκες για να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές με προστασία και στυλ, στις παραλίες και στις βόλτες σου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top