Τι πρέπει να κάνεις για να προετοιμάσεις το δέρμα σου για το καλοκαίρι

Απλά και εύκολα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις

Έτσι Θα Προετοιμάσεις Το Δέρμα Σου Για Το Καλοκαίρι

Σε κάθε αλλαγή της εποχής, πέρα από τις ενδυματολογικές αλλαγές που κάνουμε για να προσαρμοστούμε με τις θερμοκρασίες της εποχής είναι καλό να αλλάζουμε και τις συνήθειές μας στη ρουτίνα περιποίησης.

Τον χειμώνα τείνουμε να φοράμε πιο βαριά προϊόντα περιποίησης καθώς το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες επιβαρύνουν το δέρμα. Ωστόσο, όταν ανοίγει ο καιρός παίρνουν θέση τα προϊόντα με ελαφριές φόρμουλες για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Πώς θα αλλάξουμε τη ρουτίνα;

Face cleanser: Χρησιμοποίησε ένα προϊόν σε μορφή gel και άσε στην άκρη το γαλάκτωμα ή το balm που φορούσες το χειμώνα. Σε μέρες που κάνεις ένα full glam look με foundation και πούδρα, χρησιμοποίησε ένα νερό καθαρισμού για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα και τις σκόνες που έχουν μείνει στην επιδερμίδα σου για να αποκτήσεις ένα ενυδατωμένο δέρμα.

Ενυδάτωση: Εφάρμοσε μία πιο ελαφριά στρώση από τα skincare προϊόντα σου. Πρόσεξε το serum σου να περιέχει υαλουρονικό οξύ ενώ αντί για toner, μπορείς να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις essence για μία πιο ανάλαφρη αίσθηση. Φυσικά, το face mist επανέρχεται στη ρουτίνα περιποίησης για την άνοιξη-καλοκαίρι.

Μακιγιάζ: Αντί να συνεχίσεις να φοράς το βαρύ foundation που είχες τον χειμώνα, μπορείς να φοράς μία ενυδατική κρέμα με χρώμα, αντηλιακό με χρώμα ή skin tint. Το bronzer και το highlighter μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε κρεμώδη υφή.

Κραγιόν και lipgloss: Όσον αφορά τα lip products όπως τα κραγιόν και τα lipgloss προτίμησε αυτά που είναι πιο βουτηρένια και δίνουν μία όψη υγείας στα χείλη σου όπως διάφανα lipgloss και αυτά σε αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί.

Πηγή: mylife.com.cy

Επιμέλεια: Δέσποινα Τσαταλπά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top