5 απλοί τρόποι για να κάνεις styling σε μια κλασική δερμάτινη φούστα

Να πώς θα φορέσεις το wardrobe staple

Kλασική Δερμάτινη Φούστα

Μια δερμάτινη φούστα σε κλασικό μίνι ή μίντι πατρόν μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο wardrobe staple για τους χειμερινούς μήνες, δίνοντας μια κομψή πινελιά στην καθημερινότητα, αλλά και ευελιξία ως προς τους τρόπους με τους οποίους φοριέται.

Ακολουθούν πέντε τρόποι για να κάνεις styling σε μια δερμάτινη φούστα, που δεν απογοητεύουν ποτέ.

Casual Chic

Συνδύασε τη δερμάτινη φούστα σου με ένα ζεστό οversized πουλόβερ ή ένα casual βαμβακερό μπλουζάκι για μια χαλαρή αλλά κομψή εμφάνιση. Βάλε το πουλόβερ χαλαρά από πάνω ή τοποθέτησε μια ζώνη στη μέση για να καθορίσεις τη σιλουέτα σου. Ολοκλήρωσε το outfit με μποτάκια ή κομψά αθλητικά παπούτσια για χαλαρή διάθεση.

Εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση

Διάλεξε μια εφαρμοστή δερμάτινη φούστα και συνδύασέ τη με μια κομψή μπλούζα σε ποιότητες όπως το μετάξι ή με ένα εφαρμοστό crop top. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι statement γόβες ή πέδιλα. Διάλεξε ως αξεσουάρ τολμηρά κοσμήματα και ένα clutch, για ένα εκλεπτυσμένο αλλά bold βραδινό σύνολο.

Boho vibes

Συνδυάστε ένα κεντημένο τοπ σε μποέμ στυλ με τη δερμάτινη φούστα σου για μια ευχάριστη αντίθεση με εκλεκτική διάθεση. Πρόσθεσε σουέντ μποτάκια και αξεσουάρ όπως ένα καπέλο από τσόχα με φαρδύ γείσο και μια τσάντα με κρόσσια για να πετύχεις μια boho-chic αισθητική.

Επαγγελματικό ντύσιμο

Δημιούργησε ένα κομψό και επαγγελματικό ντύσιμο συνδυάζοντας τη δερμάτινη φούστα σου με ένα tailored σακάκι και ένα λευκό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με κλασικά δερμάτινα μποτάκια. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός για μια κομψή εμφάνιση γραφείου σε ένα business-casual περιβάλλον.

Street Style Cool

Επένδυσε σε μια εμφάνιση εμπνευσμένη από το street style συνδυάζοντας τη δερμάτινη φούστα σου με ένα μοντέρνο graphic T-shirt, ένα bomber jacket ή ένα τζιν μπουφάν. Πρόσθεσε μοδάτα sneakers, για ένα αβίαστα κομψό ντύσιμο για την καθημερινότητα στην πόλη. 

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top