Βιβή για Κάλλια: «Δε δέχεται μύγα στο σπαθί της»

Πώς σχολίασαν το look της οι συμπαίκτριές της;

Η Κάλλια ήταν πολύ ευχαριστημένη με τις στιλιστικές της επιλογές για το θέμα αυτής της εβδομάδας στο Shopping Star. Είχαν την ίδια γνώμη και οι συμπαίκτριές της; 

Για να δούμε...

«Το παντελόνι είναι το αγαπημένο μου στοιχείο πάνω σας.  Το παπούτσι δε θα το επέλεγα προσωπικά, αλλά ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Πιστεύω ότι είστε μέσα στο θέμα», σχολίασε η Χριστιάννα.

Shopping Star: Η Ηλιάνα βρήκε στημένο το look της Κάλλιας

«Η τσάντα είναι λίγο μεγαλούτσικη. Θα ήθελα υφασμάτινο παντελόνι. Δεν τρελάθηκα με το look σου», είπε στη συνέχεια η Νάντια με την Κάλλια να τής ζητά να είναι πιο ακριβής στην κριτική της.

Εκείνη απολογήθηκε λέγοντας πως είναι από άλλη χώρα και δε μιλάει καλά τα ελληνικά. «Δεν είναι μέσα στο θέμα, αλλά δε μ' άφησε να της το πω, μου έλεγε για τα ελληνικά μου», δήλωσε στις κάμερες με παράπονο η 53χρονη ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου. 

Στην Αναστασία άρεσαν όλα, εκτός από το λουστρίνι στο παπούτσι, που θα προτιμούσε να ήταν ματ.

Μετά τη Νάντια και η Βιβή παραπονέθηκε για την ισχυρογνωμοσύνη της Κάλλιας. «Κάλλια μου δε δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Κανένα σχόλιο δε δέχτηκες, για όλα έχεις κάτι να μας πεις», ανέφερε συγκεκριμένα. 

Δείτε το Shopping Star 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top