Ξέσπασε η Ιφιγένεια στο Shopping Star: «Το outfit σου είναι καρακίτς»

Σε καμία από τις 4 διαγωνιζόμενες δεν άρεσε το look της Αγγελικής

Πασαρέλα στο Shopping Star έκανε η Αγγελική προσπαθώντας να είναι εκθαμπωτική στον αρραβώνα της στο χωριό, που είναι και το θέμα αυτής της εβδομάδας.

Kατερίνα: «Αν σε έβλεπε έτσι ο σύζυγός σου, θα δυσανασχετούσε»

«Τα παπούτσια σου είναι χοντροκομμένο και το φόρεμα είναι απαίσιο. Δε μου αρέσει που είσαι μες τα glitter. Δεν είσαι elegant με όλα αυτά. Δεν είσαι εντός θέματος. Είσαι λαμπερή στον αρραβώνα» σχολίασε η Ιφιγένεια και η ατάκα της έκανε έξαλλη τη διαγωνιζόμενη.

«Αποφάσισε βρε Ιφιγένεια μου. Είμαι στο θέμα ή όχι;» ανταπάντησε η Αγγελική. 

«Tο outfit που επέλεξες είναι καρακιτς. Ήταν για να το διαλέξει ένα 16χρονο. Δεν μου άρεσε τίποτα» είπε ολοκληρώνοντας την κριτική της η Ιφιγένεια. 

Και στην Κατερίνα όμως δεν άρεσε το Look της. 

«Θα έπρεπε την τσάντα να τη συνδύαζες με το παπούτσι. Θα ήθελα το φόρεμα να μην είχε τσέπες. Είσαι εντός θέματος» τόνισε η διαγωνιζόμενη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι άλλες δύο διαγωνιζόμενες, η Κρίστα και η Κάλλη. 

«Τα μαλλιά σου είναι σχεδόν ίδια με της Κάλλης. Θα ήθελα έντονο μακιγιάζ. Τα παπούτσια σου είναι χοντροκομμένα» σημείωσε η Κρίστα ενώ η Κάλλη ανέφερε πως δεν της  άρεσε το μαύρο φόρεμα: «Θα ήθελα ένα πιο κομψό παπούτσι. Θα ήθελα η τσάντα να είναι ίδιο χρώμα με το παπούτσι. Ούτε το παπούτσι μου άρεσε» ανέφερε. 

Δείτε το Shopping Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top