Dua Lipa: Φοράει το ωραιότερο κομμάτι του φθινοπώρου

Το cardigan θα σε «σώσει» τις πρώτες κρύες ημέρες

Dua Lipa

Ο καιρός φαίνεται ότι σταδιακά αλλάζει και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει κάποιες ώρες της ημέρας. Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις ζεστασιά αλλά παράλληλα να μπορέσεις να διατηρήσεις το στιλ και την κομψότητα σε κάθε σου look;

Η απάντηση βρίσκεται σε ένα basic φθινοπωρινό κομμάτι, που δεν είναι άλλο από το cardigan. Η πλεκτή ζακέτα (που κάποτε η μαμά και η γιαγιά σου σε κυνηγούσαν για να τη φορέσεις) είναι το item που πρέπει να βγάλεις από τα αζήτητα της ντουλάπας σου. Κοντό και αποκαλυπτικό, μακρύ και oversized, με διακριτικό ή εντυπωσιακό κούμπωμα, με μακριά ή κοντά μανίκια, αυτό το ρούχο είναι το πιο ευέλικτο και πρακτικό της σεζόν.

Είναι ένα κομμάτι το οποίο επιλέγουν ξανά και ξανά οι fashion influencers και οι διάσημες, ανάμεσα στις οποίες και η τραγουδίστρια Dua Lipa. Η σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία φοράει ένα cardigan σε ροζ απόχρωση και το συνδυάζει με το jean της παντελόνι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERVICE95 (@service95)

Ο τρόπος που φοράει το cardigan η τραγουδίστρια είναι cool καθώς έχει αντικαταστήσει με αυτό το πουκάμισο, το T-shirt ή ένα φούτερ, κομμάτια που ίσως σκεφτόσουν να φορέσεις με το αγαπημένο σου jean.

Το cardigan κυκλοφορεί σε όλα τα χρώματα και μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά ρούχα, όπως ένα office παντελόνι, αλλά και ένα ζευγάρι μποτάκια ή sneakers. Μη διστάσεις να το φορέσεις!

Πηγή allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top