Θέλεις να έχεις πάντα γερά νύχια; Τι να κάνεις

Πώς να προστατεύσεις τα νύχια σου το καλοκαίρι

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε όμορφα και περιποιημένα νύχια. Μάλιστα το μανικιούρ αποτελεί αγαπημένη μας συνήθεια όλο το χρόνο. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι φροντίζουμε τα άκρα μας και πειραματιζόμαστε με σχέδια και χρώματα που ανεβάζουν τη διάθεση μας και αναβαθμίζουν τα looks μας. Όμως το καλοκαίρι, λόγω της θάλασσας και της επαφής με το νερό, τα νύχια τείνουν να φθείρονται. 

tips για γερά νύχια

Skittle nails: Τα ωραιότερα χρώματα για το καλοκαίρι!

Δες πώς θα τα κρατήσεις σε καλή κατάσταση και θα τους δώσεις δύναμη για να είναι γερά με τα παρακάτω tips: 

Φρόντισε ώστε να ενυδατώνεις πολύ καλά και καθημερινά την περιοχή γύρω από τα νυχια. Μια ενυδατική κρέμα ή ένα θρεπτικό λαδάκι είναι ότι πρέπει για να προσφέρεις στο δέρμα και στη βάση των νυχιών εκείνα τα στοιχεία που θα τα κάνουν πιο ανθεκτικά στο σπάσιμο και τις φθορές. 

Το δεύτερο tip είναι να κρατήσεις το μήκος των νυχιών σου σε πολύ βασικά επίπεδα. Με αυτό εννοούμε να έχεις τα νύχια σου κοντά διότι όσο λιγότερη επιφάνεια είναι εκτεθειμένη σε νερά και άλλες ουσίες, τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να τα καταστρέψεις. 

πώς να προστατεύσεις τα νύχια σου από τον ήλιο και τη θάλασσα

 Τέλος, κατανάλωσε τροφές οι οποίες ενισχύουν την ανθεκτικότητα και την υγεία των νυχιών. Προτίμησε τροφές οι οποίες είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου. 

Συντάκτης: Allyou Team

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top