Καγιά σε διαγωνιζόμενη: «Να βγάλουμε λίγο το ροζ και το μπλε από τα μάτια»

Το catwalk της 50χρονης Έλλης

«Στιλάτη για bachelotte σε παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας» είναι το θέμα της εβδομάδας στο Shopping Star και σήμερα Πέμπτη 6/7 ήταν η σειρά της 50χρονης Έλλης να το υπηρετήσει.

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε το look της διαγωνιζόμενης, όπου σύμφωνα με την ίδια είχε αρκετές αστοχίες, ενώ στεναχωρήθηκε που δεν πρόλαβε το κομμωτήριο.

«Έλλη μου, Ελλάκι μου δεν προλάβαμε μαλλί, αλλά κοίτα να δεις που για μια ωραία βραδιά στο bachelotte και ένα κοτσιδάκι καλά λειτουργεί. Θα ήθελα μια άλλη οπτική στο μακιγιάζ. Να βγάλουμε λίγο το ροζ και το μπλε από τα μάτια και να έχουμε ένα μόκα πιο ηλιοκαμένο καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Τα σκουλαρίκια δεν πάνε με το look, αλλά λειτουργούν μια χαρά μόνα τους. Είναι πολύ ωραίο το κιμονό σου maxi, διάφανο με λουλουδάκια που σου αρέσει. Το μέσα όμως δεν το πετύχαμε γιατί από μέσα μου έχεις βάλει ένα μπικίνι λούρεξ που έχει αυτό το κίτρινο. Από κάτω μου έχεις βάλει αυτή τη βερμούδα μου είναι denim ψηλόμεση και με στρας. Πολλή πληροφορία. Το τσαντάκι δεν ταιριάζει, ούτε και τα παπούτσια», είπε η fashion expert.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top