Καγιά σε Βασιλεία: «Η τσάντα σου δεν είναι για το Royal Ascot»

Η κριτική της fashion expert για την εμφάνιση της 26χρονης

Το θέμα αυτής της εβδομάδας στο Shopping Star είναι «αριστοκρατική στο Royal Ascot» και τελευταία στην πασαρέλα περπάτησε η 26χρονη Βασιλεία.

Shopping Star: Ενθουσίασε το catwalk της «Lady of Corfu» τη Βίκυ Καγιά; 

Η Βίκυ Καγιά εντόπισε τα δυνατά σημεία της εμφάνισής της, αλλά και μερικές αστοχίες. Συγκεκριμένα δεν ξετρελάθηκε με τα σκουλαρίκια, τα παπούτσια και την τσάντα και θα προτιμούσε να μην τα έχει επιλέξει για την περίσταση.

Shopping Star: Άρεσε πολύ στην Καγιά το look της Βασιλικής

Shopping Star: Το catwalk της Βασιλείας

«Βασιλεία μου γλυκιά, μα πόσο υπέροχα σου πάει το καπέλο με τα πιασμένα τα μαλλάκια. Θα προτιμούσα να είναι κάπου το τουφάκι, αλλά μικρό το κακό γιατί είναι το καπέλο από πάνω. Τα σκουλαρίκια δεν ταιριάζουν πάρα πολύ. Θα προτιμούσα πέρλες ή κάτι κοντά στο αυτί. Το μακιγιάζ υπέροχο. Μ' αρέσει πάρα πολύ το πουκάμισο και τι ωραία που το σέταρες με ψηλόμεση ασπρόμαυρη πλισέ φούστα. Μ' αρέσει πάρα πολύ το ζευγάρι παπούτσια που επέλεξες όμως είναι πάρα πολύ ψηλά. Η βεντάλια είναι πάρα πολύ ωραία που είναι μωβ. Έχει ενδιαφέρον η κίτρινη πινελιά της τσάντας όμως δεν είναι σωστή, γιατί είναι πάρα πολύ boho και δεν είναι για το Royal Ascot».

Δείτε το Shopping Star   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top