2 glam κουρέματα για τις γιορτινές σου εξόδους

Μπορείς να τα δημιουργήσεις και μόνη σου εύκολα!

Αν, πάλι, σκέφτεσαι να κάνεις τα μαλλιά σου καρέ, πάρε ιδέες από τον ειδικό

Οι φετινές γιορτές θέλουν τη λάμψη τους! Θα είναι διαφορετικές από τις χρονιές της καραντίνας, θα βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, θα βγούμε, θα διασκεδάσουμε και θα έχουμε στόχο να περάσουμε πάρα μα πάρα πολύ καλά, όπως συνηθίζαμε να κάνουμε παλαιότερα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε να είμαστε απαστράπτουσες και κομψές είτε πάμε σε κάποιο party είτε βγούμε για ένα δείπνο.

2 τέλειες ιδέες για γιορτινό μανικιούρ

Ενας τρόπος είναι φυσικά να επενδύσουμε σε ένα όμορφο outfit και στη συνέχεια, σειρά έχει το beauty look μας. Αυτό το τελευταίο δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικό ή επιτηδευμένο. Μπορούμε να ποντάρουμε όλες μας σε ένα διακριτικό μακιγιάζ που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και θα τα αναδείξει και έπειτα, να δώσουμε έμφαση στο χτένισμα που του πηγαίνει πολύ να είναι glam αυτή την περίοδο.

Η Dua Lipa σου δείχνει το μανικιούρ που πρέπει να κάνεις τις γιορτές

Τα παρακάτω δύο χτενίσματα είναι τόσο μοντέρνα και κομψά που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω σε κάθε μας εμφάνιση, ενώ το ακόμα καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να πάμε στο κομμωτήριο, αντιθέτως μπορούμε να τα δημιουργήσουμε μόνες μας στο σπίτι.

Sleek αλογοουρά 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko)

Χαμηλό bun με φιόγκο

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top