Η Dua Lipa σου δείχνει το μανικιούρ που πρέπει να κάνεις τις γιορτές

Μας αρέσει πολύ!

Dua Lipa: Με Το Καλύτερο Γιορτινό Μανικιούρ

Οι διασημότητες από τον κόσμο του Hollywood και όχι μόνο, αποτελούν πάντοτε πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις μας και κυρίως για αυτές που είναι πιο επίσημες, όπως αυτές των γιορτών. Τις περισσότερες φορές ανακαλύπτουμε τις προτάσεις τους μέσα από το Instagram τους, εκεί όπου δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο με στιλιστικές αλλά και beauty επιλογές που εντυπωσιάζουν.

Dua Lipa - Trevor Noah: Είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood!

Μια από τις ξένες τραγουδίστριες που πάντοτε μας ενθουσιάζει με τις προτάσεις της είναι η Dua Lipa. Η σταρ της ποπ μας έχει κάνει να την αγαπήσουμε όχι μόνο για τη φωνή και τα τραγούδια της, αλλά και για την εικόνα που έχει, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα sexy, chic αλλά και ιδιαίτερα νεανικό ύφος, που ταιριάζει άψογα στην ηλικία της.

Η Dua Lipa σου δείχνει το μανικιούρ που πρέπει να κάνεις τις γιορτές

Το story που ανέβασε τις προηγούμενες ημέρες η τραγουδίστρια στο Instagram

Τι θα φόραγε όμως η Dua Lipa για τις γιορτές; Η ίδια κάποτε επέλεξε ένα λαμπερό μανικιούρ σε χρυσό χρώμα που αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο χάρη στο 3D εφέ του. Αυτό το μανικιούρ, από τότε που το είδαμε να το αναδεικνύει με υπερηφάνεια μέχρι και σήμερα, παραμένει μια hot πρόταση για τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά.

Στα νύχια της υπάρχουν σχήματα που θυμίζουν μικροσκοπικές μπάλες όπως αυτές που στολίζουμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, ένα στοιχείο που κάνει το αποτέλεσμα στα νύχια της ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top