To Jeans από τα 70s που «εισβάλλει» φέτος στην γκαρνταρόμπα μας

Tα jeans με καμπάνα, είναι σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ!

Go-to κομμάτι των rockstars, τα jeans με καμπάνα, είναι σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ. Αποτελούν μια από τις πιο αγαπητές επιλογές των fashion girls και των σύγχρονων icons, χάρη στην οποία δημιουργούν statement εμφανίσεις και γίνονται θέμα συζήτησης στους δρόμους της πόλης αλλά και τα social media.

Η Gigi Hadid με το παντελόνι που σε λίγο θα φοράνε όλοι

Η συγκεκριμένη τάση απέκτησε νέο αέρα, για να μην θυμίζει τις εποχές της ντίσκο. Brands που κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας παρουσίασαν μέσα από τις πασαρέλες τους τις πιο up-to-date δημιουργίες τους, συστήνοντας στις γυναίκες παντελόνια με το χαρακτηριστικό άνοιγμα στο τελείωμα μιας νέας γενιάς, δίνοντας έμφαση στο μήκος.

Celebrities όπως η Gigi Hadid, έχουν δείξει πολλές φορές την προτίμηση τους σε αυτό το εμπνευσμένο σχέδιο από τα ’70s, καθώς πρόκειται για ένα σχέδιο που ταιριάζει σε όλους του σωματότυπους και τονίζει τη θηλυκότητα.

Mε το κατάλληλο styling μπορείς να προσαρμόσεις την τάση των flared pants στις ανάγκες της δικής σου γκαρνταρόμπας. Δημιούργησε καθημερινά office looks με πουκάμισο και μια ζώνη στη μέση, επίλεξε συνδυασμούς από denim για τις κάζουαλ εμφανίσεις σου.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top