Το φόρεμα που θα είναι στη μόδα τη νέα σεζόν - Τρεις στιλιστικές προτάσεις

Tips για να δημιουργήσετε το απόλυτο ενδυματολογικό σύνολο

φορέματα

Απολαύστε την αξεπέραστη κομψότητα ενός φορέματος, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα κομμάτια για το απόλυτο ενδυματολογικό σύνολο.

Γιατί τα βαμβακερά φορέματα είναι αυτά που προτιμώνται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είδος φορέματος;

Τα φορέματα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά κάθε γυναίκας. Παλαιότερα τα γυναικεία φορέματα ήταν τα μόνα που φορούσαν στην Ελλάδα ενώ κάποια χρόνια αργότερα άρχισαν δειλά δειλά να κάνουν την εμφάνισή τους και τα γυναικεία παντελόνια.

Μέχρι όμως και σήμερα τα φορέματα αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή για κάθε γυναίκα όταν πρόκειται για μια επίσημη έξοδο ενώ πολλές είναι και οι γυναίκες που τα φορούν σε καθημερινή βάση γιατί εκτός από όμορφα είναι και πολύ βολικά. Μπαίνοντας στο https://answear.gr/k/gunaikeia/rouha/phoremata θα δείτε μια τεράστια ποικιλία φορεμάτων για γυναίκες όλων των στυλ και όλων των ηλικιών με πρωταγωνιστές να είναι τα πιο καθημερινά φορέματα με βαμβακερό ύφασμα.

Για κάθε μέρα μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα σε ουδέτερους χρωματισμούς, δηλαδή σε χρωματισμούς που δεν θα σας περιορίζουν να τα συνδυάσετε με παπούτσια ή αξεσουάρ. Στυλιστικά μιλώντας, είτε αγοράσετε ένα μακρύ φόρεμα για την δουλειά σας είτε ένα πιο κοντό για τις πρωινές βόλτες σας με το μωρό, φροντίστε αυτό που θα πάρετε να μην υπερέχει αισθητικά σε σχέση με την άνεση, γιατί αν αυτό γίνει τότε δεν θα προτιμάτε να το φοράτε συχνά και θα παραμένει κρεμασμένο στην ντουλάπα σας.

Πώς να συνδυάσετε το βραδινό σας φόρεμα με ψηλοτάκουνα, τσάντα και άλλα αξεσουάρ;

Για να αναδειχθεί υπέροχα το καινούργιο σας βραδινό φόρεμα, δεν αρκεί μόνο να το φορέσετε σωστά αλλά χρειάζεται να το διανθίσετε με διάφορα άλλα στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν αρκετά. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να διαλέξετε και να το κάνετε σωστά είναι τα παπούτσια τα οποία θα το συνοδεύσουν. Μια πολύ καλή πρόταση είναι να επιλέξετε ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ουδέτερο χρωματισμό που δεν θα τραβούν τα βλέμματα, εφόσον τα βλέμματα θέλουμε να τα τραβήξει το φόρεμα. Αφού αγοράσετε τα παπούτσια σειρά έχει η τσάντα. Μέχρι πριν λίγα χρόνια οι γυναίκες συνήθιζαν να συνδυάζουν την τσάντα με τα παπούτσια τους, κάτι που πλέον δεν ισχύει. Σήμερα η τσάντα που κρατάμε δεν είναι απαραίτητο να συνδυαστεί με κάτι εκτός αν έχει κάποια ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα χρυσό κούμπωμα που θα μπορούσατε να το συνδυάσετε με χρυσά κοσμήματα. Τα κοσμήματα είναι το επόμενο αξεσουάρ που μπορεί να πλαισιώσει άνετα το φόρεμά σας. Αν το φόρεμα είναι ένα maxi στράπλες φόρεμα, τότε επιλέξτε μακριά μεγάλα φανταχτερά σκουλαρίκια και κρατήστε τα μαλλιά σας δεμένα ψηλά για να φαίνεται πιο μακρύς ο λαιμός σας.

Ποιο είναι το κατάλληλο μήκος σε γυναικείο φόρεμα για το δικό σας σωματότυπο;

Το φορέματα αποτελούν σίγουρα ένα είδος ρούχου που μπορεί να αναδείξουν κάθε γυναίκα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κάθε γυναικείος σωματότυπος να φορά το κατάλληλο γυναικείο φόρεμα. Αν για παράδειγμα δεν φημίζεστε για το ύψος σας και συνήθως σας περνούν για μικρό κορίτσι, τότε καλό θα ήταν να αναδείξετε τα στοιχεία του σώματός σας. Αυτό σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας ένα μακρύ φόρεμα και κατά προτίμηση κρουαζέ έτσι ώστε να αναδείξετε το μπούστο σας. Αν πάλι έχετε πολύ μακριά πόδια και δεν θέλετε να δώσετε άλλο ύψος στην εμφάνισή σας, τότε επιλέξτε ένα midi γυναικείο φόρεμα που θα φτάνει στην μέση της γάμπας και συνδυάστε με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες. Τα γυναικεία φορέματα έχουν όλα τις «δικλείδες  ασφαλείας τους» απλά πρέπει η κάθε γυναίκα να τις εντοπίσει για να κάνει ένα σωστό ντύσιμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top