Η Kate Moss λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών

To beauty brand της Kate Moss μας υποδέχεται στον Cos-Moss του

Τη στιγμή που όλες οι διάσημες προσπαθούν να δημιουργήσουν buzz γύρω από το beauty brand τους γεμίζοντας τα social media με ποστ γύρω από την ρουτίνα ομορφιάς και τα μυστικά τους, η Kate Moss κάνει απλώς μια εμφάνιση στην Vogue και ανακοινώνει την «εισβολή» της στην βιομηχανία.

Μπαλατσινού: Όταν περπατούσε στην πασαρέλα μαζί με την Kate Moss

Τα «Cosmoss» φαίνεται να είναι ένα παιχνίδι με το επώνυμo της Moss και τη λέξη Cosmos. Mε ένα reel που δημοσιεύθηκε στο Instagram του πρακτορείου της, κοινοποίησε το νέο εγχείρημά της.

«Σαγηνευτικό και μαγικό. Το Cosmoss είναι η αυτοφροντίδα που δημιουργήθηκε για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής. Ερχόμαστε 1.9.2022. Μπείτε στο www.cosmossbykatemoss.com», έγραψε η Kate Moss στην ανάρτησή της - στην οποία και περπατά γυμνή- ανακοινώνοντας έτσι την ημερομηνία λανσαρίσματος του brand, αλλά και το site στο οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τα προϊόντα της.

Σύμφωνα με το bio στο Instagram του Cosmoss, το concept είναι ένα «beauty & wellness brand από την Kate Moss». Το brand θα είναι «σαγηνευτικό και μαγικό», αν και είναι περιορισμένες οι λεπτομέρειες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmoss (@cosmoss)

 

Σε ένα post αναφέρεται: «Το Cosmoss έχει δημιουργηθεί για την αυτοφροντίδα για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής – μια γιορτή της κάθε ημέρας ακριβώς όπως είναι, με όλες τις ατέλειές της. Κάθε προϊόν έχει δημιουργηθεί σχολαστικά με γνώμονα την ευημερία. Κάθε τελετουργικό ανοίγει μια πόρτα στην ισορροπία, την αποκατάσταση και την αγάπη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top