Η Demi Moore έκανε το τέλειο color blocking στις διακοπές της στην Ελλάδα

Χρώματα που φτιάχνουν τη διάθεση επέλεξε η Demi Moore

Η ζωή είναι μικρή για να είναι βαρετή. Αυτό θα σκέφτηκαν μάλλον οι σχεδιαστές μόδας όταν πριν από κάποια χρόνια μας σύστησαν τον όρο «color blocking» και έβαλαν έτσι στην καθημερινότητά μας μια πολύχρωμη τάση που ανεβάζει τη διάθεση μας στα ύψη χειμώνα – καλοκαίρι. Αυτή η τάση αγαπήθηκε πολύ και ακόμα και σήμερα «υιοθετείται» από χιλιάδες γυναίκες που δεν διστάζουν να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους και να φορέσουν έντονα χρώματα, δημιουργώντας ευφάνταστους συνδυασμούς που έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Demi Moore: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ανάμεσα στις γυναίκες αυτές υπάρχουν φυσικά και αρκετές διάσημες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Demi Moore. Η ηθοποιός, επέλεξε τη χώρα μας για τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές και κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ. Παρότι θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, η ίδια μοιράστηκε μικρά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα με τους θαυμαστές της στο Instagram και σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε την είδαμε να ποζάρει με το ωραιότερο color blocking στο look της.

Ο Harry Styles με ιδιαίτερα outfits στην τελευταία του μεγάλη φωτογράφιση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Η 59χρονη σταρ φόρεσε ένα μπικίνι σε έντονο φούξια και το συνδύασε από πάνω με ένα αέρινο πουκάμισο σε κίτρινο- πορτοκαλί, εντυπωσιάζοντας τους πάντες τόσο με την καλλίγραμμη σιλουέτα που διατηρεί, όσο και με το beach look της, το οποίο ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλίου τύπου aviator. Η συγκεκριμένη εμφάνιση αποτελεί μια stylish πρόταση για όσες γυναίκες απολαμβάνουν ακόμα τις διακοπές τους και θέλουν να φορέσουν κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα αναδείξει το μαύρισμά τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top