Ο Harry Styles με ιδιαίτερα outfits στην τελευταία του μεγάλη φωτογράφιση

Ο ξεχωριστός Rockstar ποζάρει για χάρη του περιοδικού Rolling Stone

O Harry Styles φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του θρυλικού περιοδικού «Rolling Stone» ως «ο πιο ποθητός άνδρας του κόσμου». Η συνέντευξη του κάνει κρότο - αφού σε αυτή αναφέρεται στο ταξίδι γνωριμίας με τη σεξουαλικότητα του και στη σχέση του με την, ηθοποιό, Olivia Wilde - με τη φωτογράφιση του να δημιουργεί το ίδιο εκκωφαντικό συναίσθημα.

Το νέο cool style του Brad Pitt

Το στιλ του Harry Styles αφήνει το δικό του ηχηρό αποτύπωμα. Ανέκαθεν. Στο εξώφυλλο της αμερικάνικης έκδοσης, ο «As It Was» hitmaker φορά ένα αποκαλυπτικό ριγέ unitard (σ.σ. ρούχο ανάμεσα σε Jumpsuit και σαλοπέτα) σε ερυθρόλευκη απόχρωση, το οποίο συμπληρώνει με overshirt πλεκτή ζακέτα Marni. Το outfit συμπληρώνει με ένα μπουκέτο με μπλε λουλούδια, ζητώντας μας να μας βγάλει σε κομψό ραντεβού.

 

Στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης, τα πράγματα είναι απλά. Και ροζ. Ένα glitter ροζ αθλητικό σορτσάκι, cool sneakers και μία too oversized λευκή faux γούνα. Απλός, κλασικός Harry με μία τούρτα γενεθλίων να περιμένει την ευχή του. 

Διαφορετικό εξώφυλλο είχε και το «Rolling Stone India». Σε αυτό, ο επιτυχημένος τραγουδιστής ξαπλώνει σε μία κίτρινη καρέκλα στο γκαζόν, φορώντας πουκάμισο τιρκουάζ και μοναδικό πουλόβερο Πόλο με πολλά χρώματα και σχέδιο εμπνευσμένο από την Καραϊβική. Το glam preppy style ολοκληρώνει το σορτσάκι με παγιέτα. 

Δείτε φωτογραφίες από το Editorial του:

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top