1+1 στιλιστικά tips για να δείχνεις πιο ψηλή

Το κάνουν οι ψαγμένες fashionistas, γιατί όχι κι εσύ;

2 Στιλιστικά Tips Για Να Δείχνεις Πιο Ψηλή

Βλέπεις τη Ζιζέλ, την Σκλεναρίκοβα, την Ναόμι Κάμπελ και απορείς πώς γίνεται να υπάρχουν γυναίκες με τέτοια γονίδια και πανύψηλα πόδια! Εντάξει, όλα είναι θέμα «κατασκευής» αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς σωστά τη μόδα, ώστε να αναδείξεις το σωματότυπο σου και να κάνεις τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο καλλίγραμμη αλλά και να φαίνεσαι πιο ψηλή από αυτό που γράφει η ταυτότητά σου.

Δύο πανεύκολα χτενίσματα που θα σε «σώσουν» τις ημέρες με υψηλή θερμοκρασία

Ακολούθησε τα δύο στιλιστικά tips, όπως οι ψαγμένες fashionistas και θα μας θυμηθείς:

Φόρεσε pointy-shoes με casual αλλά και επίσημα σύνολα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι κομψά υποδήματα που δίνουν ύψος στα πόδια ιδιαίτερα όταν τα συνδυάσεις με παντελόνι που είναι πιο κοντό το μήκος του, με μίντι ή μίνι φόρεμα ή φούστα.

Πώς θα εξαφανίσεις τους λεκέδες από το μακιγιάζ

Τόνισε τη μέση σου. Αυτό είναι ένα πολύ απλό και έξυπνο tip το οποίο σίγουρα έχεις παρατηρήσει να ακολουθούν πολλές διάσημες γυναίκες αλλά και fashionistas ή influencers. Φόρεσε μια λεπτή ζώνη με φορέματα, φούστες, απλά παντελόνια αλλά και τα αγαπημένα σου jeans και βάλε την μπλούζα ή το πουκάμισο σου από μέσα ή συνδύασε τα με ένα top. Επίσης, προτίμησε τα παντελόνια που είναι ψηλόμεσα.

Πηγή: allyou.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top