Μαμαλάκης: Σταμάτησε την τηλεόραση λόγω της ασθένειας της συζύγου του

Θα ήθελε να μπει πάλι στα τηλεοπτικά πλατό ο γνωστός σεφ;

Ηλίας Μαμαλάκης

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Ηλία Μαμαλάκη στο τιμόνι μίας μαγειρικής εκπομπής ήταν το 2011.Από τότε μέχρι σήμερα αν και έχει δώσει κάποιες ιδέες και σενάρια κανένα από αυτά δεν ευδοκίμησε.

Τρισευτυχισμένος ο Ηλίας Μαμαλάκης: Πάντρεψε την κόρη του, Ευγενία!

«Παρόλο που προσπάθησα σε ορισμένες περιπτώσεις και έδωσα σενάρια και ιδέες, δυστυχώς δεν ευδοκίμησε κάτι. Η τηλεόραση από το 2010 έχει μπει σε μεγάλη κρίση, μειώθηκαν οι διαφημιστικές δαπάνες και πολλά νέα παιδιά που ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση, έβρισκαν μόνοι τους χορηγούς και την πήγαιναν δωρεάν στα κανάλια.

Ηλίας Μαμαλάκης


Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό, με τα projects που επιθυμούσα. Δεν ήταν εφικτό. Μάλιστα ένας καναλάρχης για μια συγκεκριμένη εκπομπή που είχα προτείνει είχε ενθουσιαστεί, αλλά μετά δε με ξανά πήρε ποτέ τηλέφωνο», είπε αρχικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν.

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε και τον λόγο που σταμάτησε η εκπομπή «Mπουκιά και συχώριο» και αυτός δεν ήταν άλλος από την αρρώστια της πρώτης του συζύγου.

«Εγώ έκανα μια διακοπή γιατί είχα βαριά άρρωστη τη σύζυγό μου και η αλήθεια είναι πως δεν το χειρίστηκα και πολύ καλά. Δεν είμαι καλός στη δημόσιες σχέσεις. Το άφησα και με άφησε. Όποιος θέλει, ξέρει πού να με βρει…».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης με τη σύζυγό του, Ντορίτα Πετρατζά/ Φωτογραφία NDP

Ο Ηλίας Μαμαλάκης με τη σύζυγό του, Ντορίτα Πετρατζά/ Φωτογραφία NDP

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά τον θάνατό της πρώτης συζύγου, η ζωή του χαμογέλασε και πάλι όταν ερωτεύτηκε την Ντορίτας Πετρατζά,  με την οποία παντρεύτηκαν το 2012.

Μαμαλάκης: «Ο θάνατος της πρώτης συζύγου μου με τσάκισε»


Εκείνη έχει από τον πρώτο της γάμο τρία παιδιά τα οποία ο σεφ αγαπά πολύ και είναι συνεχώς στο πλευρό τους. Μάλιστα, πριν από 13 μήνες η κόρη της συζύγου του τού χάρισε το πρώτο του εγγόνι και τον Οκτώβριο του 2020 έγινε παππούς για δεύτερη φορά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top