Μαμαλάκης: «Ο θάνατος της πρώτης συζύγου μου με τσάκισε»

O αγαπημένος σεφ ανοίγει την καρδιά του στο «ΑΝΝΑλυσέ το» του StarX !

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο γνωστός και καταξιωμένος σεφ Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ΑΝΝΑλυσέ το», με την Άννα Λιβαθυνού, και με το ιδιαίτερο δικό του στυλ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, αποκαλύπτοντας όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που έχουν σημαδέψει τη ζωή του.

«ΑΝΝΑλυσέ το» κάθε Τρίτη στις 21:30 στο StarX!

Βαθύτατα συγκινημένος, αναφέρθηκε στην απώλεια της πρώτης συζύγου του, Στέλλας, λέγοντας πόσο πολύ τον τσάκισε ο θάνατός της και τι χρειάστηκε να κάνει για να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Mίλησε για την απόφασή του να φτιάξει ξανά τη ζωή του και να ξαναπαντρευτεί  2 χρόνια μετά, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του και τη μεγάλη του συγκίνηση για την γέννηση του εγγονού του, Φώτη, πριν από περίπου 5 μήνες.

Νωρίτερα, ο πολύ γλυκός και αγαπημένος μάγειρας είχε μιλήσει εκτενώς για την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία που γνώρισε η εκπομπή του «Μπουκιά και Συχώριο», λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως ο κόσμος πέρα από το περιεχόμενο των καλά δομημένων εκπομπών του, τον αγάπησε ιδιαιτέρως για την χαρακτηριστική του φιγούρα. 

Επίσης, μίλησε για την διαλειμματική νηστεία, την οποία ακολούθησε πέρυσι σε κλινική στην Γερμανία και είναι έτοιμος -όπως αποκάλυψε- να ξανακάνει και φέτος, αφού κατάφερε να χάσει 10 κιλά σε μόλις 12 μέρες, ενώ αποκάλυψε τα πάντα γύρω από το πολύ δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε το 2007, καταφέρνοντας να χάσει 54 ολόκληρα κιλά μέσα σε 18 μήνες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε πριν από χρόνια και παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Τέλος, ο πολύ επιτυχημένος σεφ εξήγησε πώς από τα οικονομικά και τις πολυεθνικές εταιρείες που εργαζόταν ως υψηλόβαθμο στέλεχος αποφάσισε, μετά τα 40 του, να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική, ενώ μας έδειξε για μία ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπό του, αποκαλύπτοντας πως  μαγειρεύει εθελοντικά για κρατούμενους σε σωφρονιστικά ιδρύματα.

Όσο για το πόσα βαφτιστήρια έχει; Ούτε 1, ούτε 2 αλλά…14!

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο της εκπομπής «ΑΝΝΑλυσέ το» με καλεσμένο τον κύριο Ηλία Μαμαλάκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top