Πώς φοράμε τα lingerie κομμάτια στην καθημερινότητα; -Κάντο σαν fashionista

Εμφανίσεις σέξι και θηλυκές

Θα βάλετε φόρεμα; Η Βίκυ Καγιά προτείνει να το συνδυάσετε με αυτό το πανωφόρι

Τα lingerie κομμάτια που φοριούνται ως ρούχα είναι αναμφίβολα too cute για να μην τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα, που με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται ο πιο ερωτικός όλου του χρόνου.  Αυτά τα κομμάτια χαρίζουν ένα boost αυτοπεποίθησης και είναι πολύ hot, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δείχνουν υπερβολικά ή πολύ προκλητικά.

Οι trend setters αλλά και πολλές διάσημες γυναίκες αποτελούν το τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορείς να τα φορέσεις στην καθημερινότητά σου αλλά και πώς να πετύχεις τους τέλειους συνδυασμούς. Ένα lingerie κομμάτι μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο top που πάντοτε έψαχνες ή στο must have slip dress, το οποίο μπορείς να φορέσεις για μια βραδινή έξοδο κάτω από ένα εντυπωσιακό πανωφόρι ή μια faux γούνα.

Καθώς η 14η του Φλεβάρη πλησιάζει, εμείς σου δίνουμε τρεις υπέροχες ιδέες τις οποίες εντοπίσαμε στο Instagram. Βρες το απόλυτο corset top ή ακολούθησε την τάση του layering φορώντας το αγαπημένο σου bra κάτω από ένα κομψό και στιλάτο blazer για ένα sophisticated look.

Corset Tops

 

Silky Slip Skirt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiancée Bridget (@bridget)

 

Subtle Lace Bodysuit

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camden Scott (@cammiescott)

 

Συντάκτης: Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top