Crystal Eyes: H πιο hot τάση στο μακιγιάζ για το 2022

Πώς θα κάνεις μόνη σου το πιο trending μακιγιάζ ματιών για τη νέα χρονιά

Crystal Eyes

Τα είδαμε στο κόκκινο χαλί από διάφορες A-listers στο Met Gala, ενώ ήδη παρατηρείται στις αναζητήσεις του Pinterest μια αύξηση του 110%. Ο λόγος για τα «crystal eyes», την τάση στο μακιγιάζ που θέλει να στολίζουμε τα μάτια με μικρά πετράδια, γκλίτερ και παγιέτες.

Εσύ ξέρεις να το χρησιμοποιείς το eyelash curler;

Η τάση ξεκίνησε από το 2021, όμως σύμφωνα με τις προβλέψεις των experts θα απογειωθεί μέσα στη νέα χρονιά. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @baurloni

 

Η τεχνική είναι απλή και εύκολη. Τοποθετούμε παγιέτες, στρας ή τα κρυσταλλάκια της επιλογής μας γύρω από τα μάτια για να τονίσουμε το βλέμμα μας.

Θα βγείτε το σαββατοκύριακο; Αυτό είναι το κατάλληλο μακιγιάζ

 

Ο τρόπος για να τα κολλήσουμε είναι εύκολος: Χρησιμοποιούμε μια κόλλα ειδικά σχεδιασμένη για μακιγιάζ και αφήνουμε ελεύθερη τη φαντασία μας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να αντικαταστήσουμε με κρύσταλλους το eyeliner μας αν τοποθετηθούν σε μια νοητή γραμμή στο πάνω και το κάτω μέρος των ματιών. Βέβαια οι makeup pros, όπως η Nikkie Tutorials μάς εμπνέουν και με πιο ευφάνταστα looks δημιουργώντας σχέδια με πολύχρωμους λίθους γύρω από τα μάτια ή κάνοντας ένα statement look με φωσφοριζέ σκιές.

Όποια και να είναι η επιλογή μας, το σίγουρο είναι ότι θα λάμψουμε...

 

@glamwithsuzan Obsessed with this 4 dot eye #makeuptrend what do you think? #makeup #viralmakeup #makeuphacks #makeupfyp #fyp #crystalmakeup ♬ SUMMER WALKER POTENTIAL DRILL REMIX BY ICEE RED - Icee Red

 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top