Θα βγείτε το σαββατοκύριακο; Αυτό είναι το κατάλληλο μακιγιάζ

H Zendaya μετατρέπεται σε beauty icon

Αυτή τη φορά η Zendaya φόρεσε όχι μία αλλά δύο μεγάλες τάσεις στο μακιγιάζ της σεζόν κι εμείς αμέσως αποθηκεύσαμε την φωτογραφία της.

Βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Spider-Man: No Way Home, που προβλήθηκε στο Λος Άντζελες, επιλέγοντας για την εμφάνιση αυτή μία Maison Valentino δημιουργία την οποία συμπλήρωσε με δαντελένια μάσκα στο πρόσωπο την οποία όταν αφαίρεσε αποκάλυψε το θεϊκό μακιγιάζ ματιών που κρυβόταν πίσω απ' αυτή.

Shopping Star: Τα κατάλληλα αξεσουάρ για την Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση

Το eye makeup look της επιμελήθηκε ο Raoúl Alejandre, Beauty Global Makeup Artist του οίκου Valentino και συνδύαζε δύο μεγάλες τάσεις του χειμώνα: To banana eyeliner, μια τάση από τα 60s που θέλει το eyeliner να ανεβαίνει πάνω από το καπάκι του ματιού και το ανάποδο eyeliner (reverse eyeuliner) που φτάνει μέχρι την κάτω εσωτερική γωνία του ματιού και το οποίο η νεαρή σταρ υιοθέτησε με ένα glitter eyeliner σε μπλε απόχρωση. 

Τόσο η μία όσο και η άλλη τάση συνδυαστικά δημιουργούν ένα statement makeup το οποίο ο μακιγιέρ της Zendaya ολοκλήρωσε με μια natural βάση, φυσικά φρύδια και απαλό nude lipgloss. 

 

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου
Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top