KIKO Milano: To Νο1 ιταλικό make up brand στο Shopping Star!

Προσκαλεί τις fashion & beauty addicts σε ένα συναρπαστικό ταξίδι shopping

ΚΙΚΟ Μilano

Το νο 1 ιταλικό make-up brand που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, όπως επίσης και από celebrities, influencers και make-up artists, κάνει την πρώτη του, τηλεοπτική εμφάνιση και φέρνει Μιλανέζικο αέρα στo πλατό της καθημερινής εκπομπής μόδας, Shopping Star.

H KIKO Milano προσκαλεί τις fashion και beauty addicts, κάθε ηλικίας, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι shopping, όπου η μόδα συναντά την ομορφιά.

Η Kiko Milano, από την ίδρυση της το 1997 στο Μιλάνο έφερε «επανάσταση» στον χώρο των καλλυντικών, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η απίστευτα ευρεία γκάμα του brand, με πάνω από 1000 καλλυντικά προϊόντα καλύπτει κάθε ανάγκη: από προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μέχρι υπέροχα προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια, ακόμα και πρακτικά αξεσουάρ που συντροφεύουν κάθε γυναίκα στα on-the-go touch ups της και μάλιστα σε φοβερά προσιτές τιμές!

Στα φυσικά καταστήματα αλλά και στο eshop της ΚΙΚΟ Milano (https://www.kikocosmetics.gr/), πέρα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης, οι καταναλωτές θα γνωρίσουν θεματικές limited edition συλλογές που θα τους εντυπωσιάσουν. Οι συλλογές αυτές, αποτελούνται από πολύ περιορισμένα τεμάχια και χάρη στο μοναδικό τους design, τις ξεχωριστές τους συσκευασίες καθώς και την εξαιρετική τους ποιότητα, γίνονται ανάρπαστες σε μόλις λίγο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία τους.

Το πρωτοποριακό, brand καλλυντικών με την παρουσία ήδη 6 φυσικών καταστημάτων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Shopping Star, είναι έτοιμο να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να τους εντυπωσιάσει με τα trendy και εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα του. 

Mε χαρά, λοιπόν ανακοινώνουμε, τη συνεργασία της ΚΙΚΟ Milano με το Shopping Star. Μια συνεργασία που υπόσχεται μαγικές στιγμές χρώματος και μακιγιάζ στις οθόνες των τηλεθεατών, μέσα από το αγαπημένο show μόδας της μεσημεριανής ζώνης.

Δείτε τα επεισόδια του Shopping Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top