Θέλεις λαμπερή επιδερμίδα; Δοκίμασε αυτή τη μάσκα με αλόη

H Aloe vera είναι θαυματουργή

μάσκα aloe vera

Μετά από τόσο ήλιο και τόση αλμύρα από τη θάλασσα, αυτό που έχει ανάγκη περισσότερο απ' όλα η επιδερμίδα μας είναι αναζωογόνηση και ενυδάτωση...

Κι ενώ υπάρχουν πολλά skincare προϊόντα για την καταπολέμηση της ερεθισμένης επιδερμίδας, εμείς για ακόμα μια φορά εμπιστευόμαστε τα αγνά συστατικά της μητέρας φύσης.

Summer edition! Πώς να ντυθείς το καλοκαίρι για να είσαι in fashion!

Σύμφωνα με την επιστήμη, αυτό το φυτό μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα, διορθώνοντας μαγικά τα πάντα, από εγκαύματα και ακμή έως ερυθρότητα και νιφάδες. Μάλιστα, το καταπραϋντικό τζελ της Aloe είναι οικονομικό και είναι εύκολο να το βρούμε στην αγορά και να την συμπεριλάβουμε στην στο Diy μάσκα προσώπου μας. H ανάμειξη της Aloe Vera (η οποία περιέχει καλές ιδιότητες όπως βιταμίνες C, E, αμινοξέα και σαλικυλικό οξύ) με άλλα συστατικά, όπως τα αγγούρια και ο μαϊντανός, μπορούν να δημιουργήσουν την ιδανική beauty μάσκα που κάνει θαύματα.

O μαϊντανός θα αποβάλει αυτές τη λιπαρότητα χάρη στα οφέλη που έχει να εξισορροπεί το δέρμα. Από την άλλη τα φυσικά οξέα του αγγουριού θα καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και βοηθήσουν στο πρήξιμο.

Υλικά

1/2  ενός αγγουριού
1/4 φλιτζάνι αλόη βέρα
1/4 φλιτζάνι φρέσκο ​​μαϊντανό
1 κουτ. ωμό μέλι και/ή 1 κουτ. σκόνη σπιρουλίνας (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Προσθέτουμε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα συστατικά.
Εφαρμόζουμε ομοιόμορφα σε στεγνό, καθαρό πρόσωπο και αφήνουμε τη μάσκα για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Ξεπλένουμε καλά το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και στεγνώνουμε την επιδερμίδα μας, κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις με μία καθαρή πετσέτα.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top