H νέα τάση νυχιών ήρθε από το Ντουμπάι και θα μείνει!

Βρήκαν το πιο ανατρεπτικό nail art

η νέα τάση στα νύχια

Η νέα τάση ξεκίνησε από το Ντουμπάι και τα “έξυπνα νύχια” έχουν ενθουσιάσει τις πελάτισσες που ζητούν και αυτές ένα… μικροτσίπ στα νύχια τους!

Το μανικιούρ φαίνεται πως μπαίνει στην εποχή της τεχνολογίας και μάλιστα, είναι τέτοια η ζήτηση της νέας “τεχνικής” που το προσωπικό έχει φτιάξει ήδη πάνω από 500 μανικιούρ με μικροτσίπ.

«Ενσωματώνουμε τις πληροφορίες που εσείς θέλετε, όπως το όνομα, τον αριθμό του κινητού σας, τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και τον ιστότοπό σας» τονίζει η ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς στο Ντουμπάι, Νουρ Μακάρεμ.

Aυτό είναι το πιο άσχημο σχήμα νυχιών!

Πώς έχει η διαδικασία; Τοποθετούν το μικροτσίπ στο νύχι, το καλύπτουν με οποιοδήποτε χρώμα θέλει η πελάτισσα και το ψήνουν μαζί με τα υπόλοιπα νύχια. Αρκεί να πλησιάσεις το συγκεκριμένο νύχι με το μικροτσίπ σε εκείνη ή σε εκείνον που διαθέτει τη σχετική εφαρμογή στο κινητό, ώστε να σκανάρει όλα τα στοιχεία που έχουν περαστεί.

«Είναι σαν μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα που διευκολύνει την επικοινωνία» λένε οι εμπνευστές του μικροτσιπ στο νύχι. Οι γυναίκες που το δοκιμάζουν, πάντως, δηλώνουν ενθουσιασμένες.

Summer edition! Πώς να ντυθείς το καλοκαίρι για να είσαι in fashion!

«Είναι ο ενθουσιασμός του να δοκιμάζεις κάτι καινούριο. Αυτό θα είναι το μέλλον; Μπορεί. Ίσως χρειαστεί να ανανεώνω τα στοιχεία, ποιος ξέρει» ανέφερε μια από τις πελάτισσες.

Η ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς λέει ότι με αυτό το μικροτσίπ τηρούνται οι αποστάσεις στην εποχή του κορωνοϊού. «Σκεφτόμουν να κάνω κάτι διαφορετικό στο κέντρο ομορφιάς. Έτσι βρήκαμε αυτή την ιδέα και πάει πολύ καλά» πρόσθεσε η Μακάρεμ.

Η συγκεκριμένη τεχνική άρχισε να διαδίδεται και στην παγκόσμια σόουμπιζ με την Rosalia να έχει ήδη εμφανιστεί με microchip nails, ξετρελαίνοντας τους φαν.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top