A-DERMA: H ανανεωμένη σειρά επούλωσης δέρματος DERMALIBOUR+

Kατάλληλη για το δέρμα όλης της οικογένειας - Φυσική και καθαρή σύνθεση

A-DERMA DERMALIBOUR+

Ανακαλύψτε την αποτελεσματικότερη επούλωση για το δέρμα όλης της οικογένειας, σε μία φυσική και καθαρή σύνθεση!

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή μικρών & μεγάλων καθώς σημαίνει περισσότερο παιχνίδι, εξωτερικές δραστηριότητες και ξεγνοιασιά!

Στην καθημερινότητά μας αρκετές φορές θα τύχει να έρθουμε αντιμέτωποι με μία κατάσταση που θα αναταράξει τη δραστηριότητά μας. Μία ξηρή ερεθιστική δερματίτιδα που, αν και παροδική, δεν παύει να είναι ενοχλητική. 

Πηγή προέλευσης; Πραγματικά πολυάριθμοι οι λόγοι που μπορεί να την προκαλέσουν: ένα χτύπημα την ώρα του παιχνιδιού, ένας ερεθισμός στην περιοχή της πάνας ή περιστοματικά, ένα ελαφρύ ηλιακό ερύθημα – το κοινό μας έγκαυμα -, ένας ερεθισμός μετά το ξύρισμα και πολλές άλλες συχνές καθημερινές καταστάσεις, που απασχολούν πολύ μικρούς, μικρούς και μεγάλους. 

Γι’ αυτό και φροντίζουμε στο φαρμακείο του σπιτιού μας να έχουμε πάντα τα απαραίτητα προϊόντα φροντίδας!

H νέα Επανορθωτική Dermalibour+ CICA-Κρέμα με 100% φυσική σύνθεση, γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική! Καταπραΰνει, επανορθώνει και εξυγιαίνει το δέρμα σας, άμεσα, με εμφανή αποτελέσματα από το πρώτο 24ωρο εφαρμογής! Με σύνθεση που περιλαμβάνει Βρώμη Rhealba® και το σύμπλοκο Χαλκού/Ψευδαργύρου, φροντίζει φυσικά το δέρμα σας, αποκαθιστώντας την απαραίτητη λιπιδική ισορροπία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού (πρόσωπο, σώμα, βλέφαρα, εξωτερικά της ευαίσθητης περιοχής...). 

Είναι λοιπόν το δεξί μας χέρι, για το ερεθισμένο δέρμα όλης της οικογένειας, από νεογέννητα έως ηλικιωμένους.

Το Επανορθωτικό Dermalibour+ CICA-Στικ έχει ακριβώς την ίδια δράση με την CICA-κρέμα σε μία on-the-go συσκευασία, για να το έχεις μαζί σου παντού σε περίπτωση αναπάντεχων μικροτραυματισμών.

Πρακτική συσκευασία που την κουβαλάς μαζί σου σε οποιαδήποτε εξόρμηση ή δραστηριότητά σου!

Η εξαιρετικά απαλή καθαριστική βάση του Εξυγιαντικού Dermalibour+ CICA-Ζελ Καθαρισμού το καθιστά ως ένα από τα πλέον κατάλληλα προϊόντα υγιεινής που δεν ερεθίζουν το δέρμα. Με αντιβακτηριακή δράση, εξυγιαίνει και καταπραΰνει το δέρμα ενώ παράλληλα σέβεται το pH της επιδερμίδας. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστικό για τα χέρια σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που διανύουμε, χωρίς βέβαια να υποκαθιστά το αντισηπτικό σας προϊόν!

Η Dermalibour+ Barrier Kρέμα προσφέρει ένα "second skin" αποτέλεσμα που απομονώνει τις εξωτερικές επιθέσεις όπως το κρύο, χάρη στα τρία φυσικά δραστικά συστατικά της:

🐝 Το κερί μέλισσας απομονώνει

✋🏻 Τα τριγλυκερίδια προστατεύουν

💧 Η γλυκερίνη ενυδατώνει

Κατάλληλο προϊόν για όσους γνωρίζουν ότι το δέρμα τους έχει μία ιδιαίτερη ανάγκη προστασίας αλλά και για όσους, λόγω επαγγέλματος, έρχονται σε επαφή με επιθετικά προϊόντα και η χρήση γαντιού γίνεται απαραίτητη. Βήμα πρώτο, εφαρμόζουμε την Dermalibour+ Barrier Kρέμα, βήμα δεύτερο εφαρμόζουμε το γάντι στο χέρια μας που έχουμε ήδη προστατέψει! 
Παράλληλα, για να αποτρέψεις οποιαδήποτε αντίδραση στο δέρμα σου λόγω της καθημερινής χρήσης μάσκας, απομόνωσε και προστάτεψε τα ευαίσθητα σημεία του προσώπου σου, εφαρμόζοντας την Dermalibour+ Barrier Kρέμα.

Aκολούθησε την A-DERMA στα social media και μάθε περισσότερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top