Μαγιό 2021: Ώρα να διαλέξεις το δικό σου - Δες ποια είναι στη μόδα

Αυτά είναι τα top trends για στυλάτες εμφανίσεις στις παραλίες!

Καθώς ο καιρός είναι σύμμαχος και η ζέστη πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, τόσο μεγαλώνει ο ενθουσιασμός για καλοκαιρινές εξορμήσεις. 

Φέτος η μόδα στα γυναικεία μαγιό θα απογειώσει τη διάθεσή μας, καθώς πολλά διαφορετικά χρώματα και στυλ είναι εδώ για να μας φτιάξουν τη διάθεση.

μαγιό 2021 μόδα

Αναρωτιέσαι ποια θα είναι τα top trends σε μαγιό φέτος; Δες τις τάσεις που έρχονται για στυλάτες εμφανίσεις στις παραλίες!

Sculpted Bikini Underwire

Αυτή τη σεζόν, ανανέωσε το bikini σου με ένα underwire top για έντονο μπούστο. Τα underwire σου δίνουν μια πιο δυναμική εμφάνιση στην παραλία. Απόλαυσε τον ήλιο με ένα underwire μαγιό το 2021και απαθανάτισε υπέροχες στιγμές σε Instagram stories!

Elevated Animal Prints

animal print μαγιό μόδα 2021

Τα animal prints ήρθαν για να μείνουν. Η διαφορά φέτος με τα animal prints είναι ότι αποκτούν ιδιαίτερο χαρακτήρα με περισσότερο χρώμα και λάμψη. Για κάθε γυναίκα με έντονη προσωπικότητα τα elevated animal prints εξωτερικεύουν την ενέργεια και ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη.

Minimal Pastels

κίτρινο μαγιό λεμονί μαγιό παστέλ χρώματα μόδα 2021

Τα pastel είναι μια απόλυτα ρομαντική τάση στα γυναικεία μαγιό φέτος. Απλά σχέδια με minimal διάθεση. Ταιριάζουν σε ρομαντικά κορίτσια που ευχαριστιούνται τις μικρές χαρές της ζωής.

Μαγιό με Ιδιαίτερη Υφή

Αυτή η τάση ξεκίνησε ήδη από το 2020 και φαίνεται να έχει κερδίσει τις καρδιές μας. Μαγιό με διαφορετικές υφές όπως βελούδο, γκοφρέ και πλεκτό δίνουν τελείως διαφορετική αίσθηση στις καλοκαιρινές διακοπές. Άνετα μαγιό για απόλυτη χαλάρωση στην αιώρα.

Απλό Τριγωνάκι

μαγιό μόδα 2021

Το κλασικό τριγωνάκι αγαπιέται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Είναι το απλό και αγαπημένο μας μαγιό, που ταιριάζει απίστευτα με αξεσουάρ παραλίας. Το νέο σου triangle bikini σε συντροφεύει σε μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής ανεμελιάς.

Ψηλόμεσο Τύπου 80’s

ψηλόμεσο μαγιό

Για όσες λατρεύουμε το retro style, υπάρχουν τα ψηλόμεσα μαγιό με τον sexy αέρα των 80’s. Όλο και περισσότερες γυναίκες προτιμούν μαγιό με στοιχεία αυτής της δεκαετίας. Ελαφρώς πιο αποκαλυπτικά αλλά ταυτόχρονα συνδεδεμένα με την πιο αγαπημένη ροκ δεκαετία όλων των εποχών.

Watercolor Tie Dye

Το απόλυτο fashion trend στα γυναικεία μαγιό για το 2021 είναι τα watercolor tie dye bikinis. Δίνουν φρεσκάδα στο στυλ σου και μια κοριτσίστικη και παιχνιδιάρικη αίσθηση. Ετοιμάσου να βουτήξεις σε γαλανά νερά με ένα απόλυτα θηλυκό look.

Shiny Glitter

Άλλο ένα εντυπωσιακό beachwear look είναι τα shiny glitter bikinis. Λάμψε κάτω από τον ήλιο αλλά και ανάμεσα στα δροσερά κύματα, με ένα λαμπερό bikini σε διάφορα χρώματα. Συγκέντρωσε τα βλέμματα επάνω σου. Το αξίζεις!

Bandeau Bikini

Τέλος, ένα από τα latest summer trends είναι το bandeau bikini. Το όνομά του είναι γαλλικό και χαρακτηρίζει όλα τα strapless bikini tops. Διάλεξε το δικό σου bandeau bikini για φέτος και γίνε το fashion icon της παραλίας!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top