Τέσσερα λάθη που καταστρέφουν τα βαμμένα μαλλιά

Γι' αυτό φαίνονται μουντά και άχρωμα

βαμμένα μαλλιά

Όσες έχουν βαμμένα μαλλιά γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι υποχρεώσεις προς την περιποίησή τους είναι σαφώς περισσότερες. Ιδιαίτερα αν το χρώμα επιλογής σου δεν πατά πάνω σε φυσικά χρώματα αλλά ένα λαμπερό ξανθό ή ένα φανταχτερό κόκκινο, τότε ίσως θα πρέπει να δώσεις σημασία στα παρακάτω λάθη που μπορεί να τα επιβαρύνουν.

1. Αλλάζεις συχνά colorist. Αποτέλεσμα; Να μην μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και επιπλέον να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου. Τα μαλλιά σου δεν είναι πεδίο για πειρασματισμούς και ο πρέπει να λάβεις υπόψη ότι ο κάθε επαγγελματίας έχει την δική του τακτική.

2. Χρησιμοποιείς ακατάλληλα προϊόντα για τα βαμμένα μαλλιά σου. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το πρόσωπο, έτσι και τα μαλλιά μας έχουν συγκεκριμένες ανάγκες, κυρίως αν είναι βαμμένα. Βρες με τη βοήθεια ειδικού τον τύπο των μαλλιών σου και συμβουλεύσου τον, για τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείς.

3. Παραμελείς τα μαλλιά σου λόγω έλλειψης χρόνου. Δεν αφιερώνεις χρόνο για να κάνεις τις κατάλληλες μάσκες ώστε να διατηρήσεις λαμπερό το χρώμα και την ενυδάτωση των μαλλιών σου. Μήπως ξεχνάς κι εσείς το ειδικό λαδάκι κατά της θερμότητας πριν την ισιωτική;

4. Δεν κουρεύεσαι συχνά. Οι γυναίκες δύσκολα αποχωρίζονται τη μακριά τους κώμη και αρνούνται ακόμη και το καθάρισμα της ψαλίδας. Αν δεν καθαρίζεις τις άκρες των μαλλιών σου, δεν αφήνεις τα μαλλιά σου να αναπνέουν και να μένουν υγιή.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: www.mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top