Η μάσκαρα που πρέπει να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Οι επιλογές στα beauty stores είναι αμέτρητες όμως δεν είναι όλες για όλους

Σωστή μάσκαρα

Δεν είναι τυχαίο που οι makeup addicts διαθέτουν συνήθως 2 μάσκαρα στο νεσεσέρ τους τις οποίες εφαρμόζουν ταυτόχρονα για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάθε μάσκαρα είναι σχεδιασμένη άλλωστε διαφορετικά και καλύπτει διαφορετική ανάγκη. Κι αυτό όπως πολύ καλά υπέθεσες έχει να κάνει με το βουρτσάκι- για πυκνές, μακριές, με όγκο ή για βλεφαρίδες με καμπύλη.

Οι διάσημες μας δείχνουν πώς να κάνουμε ψεύτικο καρέ!

Οι καλές μάσκαρα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλές. Για να επιλέξεις λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει ρίξε μια ματιά στα πιο κάτω tips.

  • Για καθαρότητα και άνοιγμα στο βλέμμα, θα χρειαστείτε μια λεπτή μάσκαρα που να τονίζει απλά τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες, χωρίς να προκαλεί.
  • Από την άλλη για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, αναζητήστε μια με βουρτσάκι που να δίνει όγκο.
  • Αν έχεις πυκνές βλεφαρίδες κι επιθυμείτε απλώς να τις τονίσεις διάλεξε μια με βουρτσάκι που θα διαθέτει πυκνές και σπειροειδείς τρίχες.
  • Ενώ αν οι βλεφαρίδες σου είναι από μόνες τους μακριές, επίλεξε ένα βουρτσάκι με τρίχες με ελικοειδή φορά, που να σχηματίζουν μικρά τριγωνάκια από τη βάση ως τις άκρες, που θα καλύψει όλο τους το μήκος και θα τις τονίσει.

 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top