Καλεσμένη σε fashion event: Το catwalk της Έβελιν για το θέμα της εβδομάδας

Πώς σχολιάστηκαν οι στιλιστιστές επιλογές της από τη Βίκυ Καγιά

«Καλεσμένη σε fashion show» ήταν το θέμα αυτής της εβδομάδας στο Shopping Star και οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τη Βίκυ Καγιά και να καταφέρουν να αναδειχθούν νικήτριες της εβδομάδας!

Καλεσμένη σε fashion show: To Catwalk της Αναστασίας

Σειρά σήμερα για να κάνει πασαρέλα είχε η Έβελιν. Πώς τα πήγε η διαγωνιζόμενη; Κατάφερε να εντυπωσιάσει τη fashion expert και τις συμπαίκτριές της;

«Έβελιν, φυσάς στην πασαρέλα. άνεση, χάρη και μία σίγουρη γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το αποκτά. Μου αρέσουν πολύ τα μαλλάκια σου, το μακιγιάζ σου είναι οκ, πλην από τα φρύδια σου που θα τα ήθελα πιο έντονα και το κραγιόν πιο ζωντανό. Τα παπούτσια δε με ξετρελαίνουν με το συγκεκριμένο look. Ωραία τo σκουλαρικάκι και ωραία ιδέα να το βάλεις το ένα στο αυτί σου και το άλλο σαν καρφίτσα, γιατί όχι. Μ'αρέσει πολύ και το μπλέιζερ και το λευκό φανελάκι. Όσον αφορά στη ζώνη, τη φούστα και την τσάντα, είναι μία πολύ ωραία πρόταση για μία πρωινή βάφτιση, ένα meeting, δεν είναι ένα look το οποίο θα πρότεινα σε fashion event», ήταν οι παρατηρήσεις που της έκανε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top