Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Αυτά είναι τα λίγα (και καλά) makeup essentials!

Για να μην κουβαλήσεις ολόκληρο το νεσεσέρ σου

μακιγιάζ

Διακοπές σημαίνουν χαλάρωση, ξεγνοιασιά και διασκέδαση. Όσες μέρες και αν πας διακοπές, δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου όλα τα προϊόντα μακιγιάζ σου. Εξάλλου το καλοκαίρι το βαρύ make up δεν είναι ό,τι καλύτερο. 

Οι πιο hot ουδέτερες αποχρώσεις στο μανικιούρ, είναι εδώ!

Το challenge των ημερών είναι να επιλέξεις όλα όσα θα χρειαστείς πραγματικά μαζί σου για τον καλοκαιρινό προορισμό σου. Τρία είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρειαστείς. Κράτα σημειώσεις!

Βάση: Γενικά το καλοκαίρι επιλέγουμε ανάλαφρο μακιγιάζ και δεν επιβαρύνουμε το πρόσωπο μας με υγρό make up (άφησε το σπίτι). Για το βραδινό μακιγιάζ σου, επίλεξε μια ενυδατική με χρώμα, ώστε να έχεις μαζί σου μόνο αυτή και όχι μια BB κρέμα και μια ενυδατική (δύο ξεχωριστά προϊόντα δηλαδή). Αν θέλεις να αποφύγεις την γυαλάδα, πάρε μαζί σου και μια πούδρα. Μέχρι στιγμής είσαι οκ με δύο μόνο προϊόντα για τη βάση σου.

Μάτια-Φρύδια: Για να πετύχεις το ιδανικό ηλιοκαμένο look, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις σκιές σε χρυσές και bronze αποχρώσεις. Ασφαλώς τα ζωηρά χρώματα του καλοκαιριού αλλά και οι γήινοι τόνοι είναι must και φέτος το καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό, επίλεξε να πάρεις μαζί σου μια παλέτα με σκιές που να καλύπτει το φάσμα του καλοκαιρινού μακιγιάζ. Δεν είναι αναγκαίο να είναι μεγάλη, αρκεί να επιλέξεις έξυπνα τα χρώματα.

To trend από τα 90s επανήλθε και κολακεύει κάθε σιλουέτα

Για το κεφάλαιο των φρυδιών, θυμήσου όσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα, τόσο περισσότερο in fashion είσαι. Ένα μολύβι με ενσωματωμένο βουρτσάκι για χτένισμα είναι η ιδανική λύση για τις διακοπές. Ασφαλώς σε καμία περίπτωση δεν παραλείπεις την μάσκαρα, που τονίζει τα μάτια σου. Αν την φοράς και στην θάλασσα, επίλεξε μια αδιάβροχη για όλες τις ώρες.

Χείλη: Βγάλε από το νεσεσέρ σου, όλα τα ματ κραγιόν καθώς και εκείνα με μεγάλη διάρκεια. Για το νησί προμηθεύσου μοντέρνα lip glosses ή καλοκαιρινά κραγιόν (δύο-τρία μην το παρακάνεις), που δίνουν λάμψη στα χείλη αλλά και τα ενυδατώνουν έπειτα από την ηλιοθεραπεία. Ίσως ένα (ΜΟΝΟ ένα) μολύβι σε nude, pale απόχρωση να σου χρησιμεύσει για το περίγραμμα.

Απαραίτητο είναι ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση για πιο φρέσκο αποτέλεσμα, ενώ για σούπερ χρυσαφένια όψη, έχε μαζί σου και το bronzer που ταιριάζει απόλυτα με το σοκολατένιο σου χρώμα.

Είσαι έτοιμη!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top