To μακιγιάζ που θα έκανε η Nikkie Tutorials στην Ελένη Φουρέιρα

Δεν έκρυψε την αδυναμία της στην Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Φουρέιρα- Nikkie Tutorials

Είναι από τις πιο διάσημες YouTubers και influencers κι αν ακόμα δεν γνώριζες την Nikkie de Jager, γνωστή και ως Nikkie Tutorials, σίγουρα θα την έμαθες όταν το 2018 στήριξε την κυπριακή συμμετοχή μέσα από τα stories της αποθεώνοντας την Ελένη Φουρέιρα.

Φέτος η διάσημη make-up artist, που έχει μεταξύ άλλων αναλάβει το μακιγιάζ ης Lady Gaga και της Kim Kardashian, είναι και online οικοδέσποινα της Eurovision 2020. Σε συνέντευξή της λοιπόν, στο μεγαλύτερο site για την Eurovision, ρωτήθηκε σε ποια συμμετοχή από όλες θα ήθελε να είχε επιμεληθεί το make-up και εκείνη απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη… της Ελένης Φουρέιρα!

Ρετινόλη: Το πιο ισχυρό όπλο νεότητας

«Θα της έκανα ένα Fuego look! Όποια μέρα κι αν ήταν! Την αγαπώ!», απάντησε η Nikkie κάνοντάς μας να θέλουμε πραγματικά να δούμε το makeup φωτιά που θα έκανε στην ελληνίδα ποπ σταρ.

Άλλωστε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει την αδυναμία της στην «εκρηκτική» Φουρέιρα αφού το 2018 την είχε χαρακτηρίσει ως το girl crush της Eurovision και είχε κάνει Instagram live μαζί της, ενώ σε πολλά stories της παρότρυνε τους εκατομμύρια followers της να την ψηφίσουν.

Δείτε ποιες μπλούζες θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Πάντως Ελένη, αν μας ακούς, πολύ θα θέλαμε να δούμε ένα beauty tutorial με τις δυο σας!

Δες το απόσπασμα:

 

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top