Ποια είναι τα κατάλληλα παπούτσια για μία στρατιωτική ορκωμοσία;

Τα χρήσιμα tips της Βίκυς Καγιά

Ετοιμάζεστε να πάτε να παρακολουθήσετε τον αγαπημένο σας, τον γιο σας, τον ανιψιό σας ή, τέλοσπάντων, έναν δικό σας άνθρωπο στη στρατιωτική του ορκωμοσία;

Στιλάτη σε στρατιωτική ορκωμοσία; Ακολούθησε τα tips της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά συμβουλεύει τις τηλεθεάτριες του Shopping Star, έτσι ώστε να είναι στιλάτες και εντυπωσιακές. 

«Kορίτσια μου, ας μιλήσουμε για παπούτσια, όταν καλείστε να είστε στιλάτη σε μία στρατιωτική ορκωμοσία. Καλό θα είναι να υπάρχει μία επισημότητα στα υποδήματά σας, αλλά τόσο όσο... Φυσικά και μπορεί να φορεθεί μία γόβα, αλλά θα πρέπει να έχει πρωνή "διάθεση", ένα πιο χαμηλό τακουνάκι, μπορεί να είναι μπεζ-nude, μπορεί να είναι γκρεζ, μπορεί να είναι suede, τίποτα το οποίο είναι πολύ "αιχμηρό" και βραδινό. Το ίδιο ισχύει και για τα φλατ παπούτσια σας. Μπορείτε να επιλέξτε mules, δετά ανδρικά παπούτσια, μπαλαρίνες, αλλά φροντίστε να μην είναι έντονα διακοσμημένες και πολύ πολύ λαμπερές ή μεταλλικές».

Sporty Chic: Βάλε το σακάκι σου και συνδύασε τα αθλητικά σου!

«Κατά γενικό κανόνα, μπορούμε να επιλέξουμε ωραίες ματιέρες, ωραία δέρματα, ακόμη και μεταλλικά, αρκεί να ενδείκνυται για την ώρα της ημέρας και το φυσικό φως. Δηλαδή, να μην κάνουν πολύ λαμπερά και πολύ βραδινά. Πάνω απ' όλα όμως, να είμαστε άνετες κορίτσια, γιατί η ορθοστασία είναι πολύ πολύ μεγάλη», ανέφερε χαρακτηριστικά η fashion expert, Bίκυ Καγιά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top