Sporty Chic: Βάλε το σακάκι σου και συνδύασε τα αθλητικά σου!

Δεν υπάρχουν κανόνες στη μόδα

παπούτσια

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που επικρατούσε στο street style τον τελευταίο καιρό και ειδικά πριν τον κατ' οίκον περιορισμό, ήταν η «sporty chic». 

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις φόρμες με τακούνια. Είναι πολύ εύκολο όμως να συνδυάσεις κοστούμι με αθλητικά παπούτσια. 

Η τάση «athleisure» όπως αλλιώς ονομάστηκε θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη. Και μας απασχολεί ακόμη και τώρα. Στις ημέρες περιορισμού. Αφού τα αθλητικά και άνετα ρούχα κυριαρχούν. Είναι όμως καιρός, ειδικά μόλις ξανακυκλοφορήσουμε στους δρόμους της πόλης να εμπλουτίσουμε την συγκεκριμένη τάση και να την απογειώσουμε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parisian business @reebok #zigkinetica ⚡️⚡️🍑💡🦺🌅

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Καπαρντίνες με baseball hats, leggings με chic πανωφόρια, overshized φούτερ με office παντελόνια, αθλητικά παπούτσια με κοστούμια και ένα σωρό ακόμη συνδυασμοί που μας έχουν τραβήξει την προσοχή και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε. 

Οι celebrities το έχουν λατρέψει το συγκεκριμένο style. Τους προσφέρει εκτός από άνεση και μια χαλαρή, effortless διάθεση που κάθε σύγχρονη γυναίκα της αρέσει να έχει. Εκτός από τις celebrities όμως, κυριάρχησε και στην πρώτη γραμμή του street style. Δεν ήταν λίγες οι fashion experts και editors, που βρέθηκαν σε επιδείξεις κορυφαίων οίκων με επιρροές από sporty κομμάτια, συνδυασμένα με vintage glam αξεσουάρ ή ρούχα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rainy day fits 🐌 #fauxleatherleggings #rainyday #rainyoutfit #trenchcoat #vintage

A post shared by Delaney (@delaneychilds) on

Της Τόνιας Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top