Μένεις σπίτι; Eυκαιρία να φτιάξεις την ανοιξιάτική ντουλάπα σου

Τώρα έχεις τον χρόνο να το κάνεις

ανοιξιάτικη ντουλάπα

Για να είσαι πάντα καλοντυμένη, οφείλεις να έχεις μια καλά οργανωμένη ντουλάπα. Να έχεις δηλαδή μια πολύ καλή οπτική των ρούχων σου αλλά και φυσικά μέσα στην ντουλάπα σου να περιέχονται κομμάτια ‘’κλειδιά’’ που κάνουν την διαφορά. Να είναι κλασσικά, πάντα in fashion και να μπορείς να τα ταιριάξεις εύκολα και με όλα.

Πώς να φορέσεις το ανοιξιάτικο φουλάρι
 

Το μυστικό είναι να έχεις αρκετά basic κομμάτια, κυρίως σε γήινες αποχρώσεις. Μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από το πρωί έως το βράδυ και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα. Τέτοια κομμάτια είναι φυσικά τα σακάκια (σίγουρα σε μαύρο, λευκό και σε γήινες αποχρώσεις), πουκάμισα σε κλασσικές γραμμές και χρώματα, office παντελόνια, πλισέ φούστες, δερμάτινα κομμάτια, jean jacket και πολλά ακόμη.

Εφόσον κατοχυρώσεις μια up to date γκαρνταρόμπα με όλα τα αγαπημένα σου basic items, είναι ώρα να προσθέσεις αυτά που θα την μετατρέψουν στην ιδανική Ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Μιας και το online shopping κυριαρχεί, είναι ευκαιρία να αποκτήσεις:
 Κοστούμια σε λινό ύφασμα, πόλο μπλουζάκια, florals, αμάνικα μπλουζάκια, καπαρντίνες, βερμούδες (ναι σωστά! Οι βερμούδες αναμένεται να απογειωθούν την ανοιξιάτικη/ καλοκαιρινή περίοδο) και αξεσουάρ όπως πλεκτές τσάντες, , polo καπέλα, loafers και χοντρές αλυσίδες.

Συντάκτης: Τόνια Τζέφερη 
Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top